aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η φανέλα της ΑΕΛ είναι βαριά»

«Η φανέλα της ΑΕΛ είναι βαριά»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο στόχος στην ΑΕΛ είναι να αντιδράσει άμεσα και να επιστρέψει στις νίκες. Αλλά για να γίνει αυτό στο αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια χρειάζεται πολλή δουλειά.  Όλα αυτά βέβαια εν μέσω των γνωστών αντιπαραθέσεων, που κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την θέση της ομάδας για να δημιουργήσει συνθήκες αισιοδοξίας για τη συνέχεια. Εφόσον δεν βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση θα είναι σε βάρος της ομάδας.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, μιλώντας χθες στους ποδοσφαιριστές, τους υπενθύμισε πως ο αθλητισμός έχει και τις αποτυχίες του. Και όχι μόνο αυτό, τους ζήτησε να αποδείξουν πώς οι δυνατότητες τους είναι τεράστιες και πως δεν θα τα βάλουν κάτω. «Σηκώστε τα κεφάλια, αγωνίζεστε σε μια μεγάλη ομάδα, στην οποία η φανέλα της είναι βαριά και θα πρέπει να την τιμούμε. Κλείστε τα’ αυτιά και δώστε τα όλα στο γήπεδο, αυτή είναι η δουλειά μας», ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του. Ο Κέρκεζ, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι χρειάζεται η ομάδα για να αντιδράσει.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια και να αντιστρέψει το κλίμα στα αποδυτήρια. Ο Βόσνιος δούλεψε πολύ τις τελευταίες μέρες στον τομέα της ψυχολογίας, αλλά στο γήπεδο θα φανεί αν οι ποδοσφαιριστές έχουν διάθεση να επανέλθουν δριμύτεροι και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες διάκρισης. Επιστρέφει ο Γουίλερ, ενώ θα μείνει εκτός ο Μπενίτεθ, που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε μειονεκτική θέση έναντι της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ, όμως απομένουν εννέα παιχνίδια και θα πρέπει να το παλέψουν. Θα αδικήσουν τους εαυτούς τους οι ποδοσφαιριστές αν εγκαταλείψουν την προσπάθεια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ