aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ εξήγηση της FIFA για τις ψήφους που δεν πήρε ο Σαλάχ

Η εξήγηση της FIFA για τις ψήφους που δεν πήρε ο Σαλάχ

Εξηγήσεις για τους λόγους για τους οποίους δεν καταμετρήθηκαν οι ψήφοι των Σουακί Γκαρίμπ και Αχμέντ Ελμοχαμάντι υπέρ του Μοχάμεντ Σαλάχ στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο παίκτη της FIFA έδωσε η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Τόσο ο προπονητής όσο και ο αρχηγός της εθνικής Αιγύπτου ψήφισαν τον εξτρέμ της Λίβερπουλ, ωστόσο τα ονόματά τους δεν ήταν στην λίστα με τους ψηφοφόρους του, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο ίδιος ο παίκτης, έχοντας βγάλει την λέξη «Αίγυπτος» από τον λογαριασμό του στο Twitter, είχε ποστάρει μια εικόνα με τα χρώματα της χώρας του γράφοντας πως: «Ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να αλλάξουν την αγάπη σου για την Αίγυπτο». Μερικά 24ωρα αργότερα ήρθε και η απάντηση της FIFA, σύμφωνα με την οποία οι δύο άνδρες είχαν χρησιμοποιήσει κεφαλαία γράμματα (κάτι νπου δεν επιτρεπόταν) καθώς επίσης πως τα έγγραφα δεν είχαν υπογραφεί από τον Γ.Γ της αιγυπτιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ