aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Έβερτον «έκλεψε» από τη Λέστερ τον άνθρωπο που έχτισε την επιτυχία της

Η Έβερτον «έκλεψε» από τη Λέστερ τον άνθρωπο που έχτισε την επιτυχία της

Την πρόσληψη του νέου αθλητικού διευθυντή της ομάδας ανακοίνωσε και επίσημα η Έβερτον.

Ο εκλεκτός της νέας διοίκησης της ομάδας του Λίβερπουλ είναι ο Στιβ Γουόλς, που στους περισσότερους μπορεί να μην λέει πολλά, αλλά στην Αγγλία θεωρείται ο κορυφαίος. Ο λόγος δεν είναι απλά θεωρίες ή απόψεις, παρά τα ίδια τα γεγονότα, αφού πρόκειται για τον άνθρωπο που «έχτισε» τη Λέστερ των τελευταίων χρόνων.

Ωστόσο, οι επιτυχίες του δεν σταματούν εδώ. Ο Στιβ Γουόλς ήταν παλιότερα και για πολλά χρόνια στην Τσέλσι, έχοντας στο ενεργητικό του προτάσεις παικτών όπως ο Τζιαφράνκο Τζόλα, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Μίκαελ Εσιέν, ενώ στη Λέστερ ήταν εκείνος που εισηγήθηκε τους Τζέιμι Βάρντι, Ριγιάντ Μαχρέζ και Ενγκολό Καντέ, με τη συνέχεια φυσικά να είναι γνωστή σε όλους.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστό το ποσό το οποίο κατέβαλε η Έβερτον στη Λέστερ, αλλά το ποσό σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού ο Γουόλς είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ