aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ... επτάψυχη Μπαρσελόνα του Βαλβέρδε δεν χάνει! (vid)

Η… επτάψυχη Μπαρσελόνα του Βαλβέρδε δεν χάνει! (vid)

Πότε θα χάσει η Μπαρσελόνα; ΠΟΤΕ! Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αποδείχθηκε επτάψυχη και στο Wanda Metropolitano απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Λουίς Σουάρες να «χτυπάει» στο 82′ και να χαρίζει, έστω, τον βαθμό στους «μπλαουγράνα» (1-1), που συνεχίζουν αήττητοι στην Ισπανία! 

Από την άλλη, βέβαια, οι Καταλανοί δεν πέτυχαν τον στόχο του «οκτώ στα οκτώ», προκειμένου να ισοφαρίσουν την επίδοση του 2013-2014, την κορυφαία της ιστορίας τους. Όπως και να έχει, μετά την ισοπαλία στο πρώτο ντέρμπι που φιλοξενεί η νέα έδρα των «ροχιμπλάνκος», η Μπάρσα παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από τη Ρεάλ, στο +5, ενώ διεύρυνε την απίστευτη… κατάρα της Ατλέτικο!

Οι Μαδριλένοι, που προηγήθηκαν με την γκολάρα του Σαούλ στο 21′ και το πίστεψαν πως ήρθε, επιτέλους, η ώρα, δεν έχουν νικήσει τους «μπλαουγράνα» σε 15 -πλέον- συνεχόμενα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, αλλά να πέφτουν πάνω στον εκπληκτικό Τερ Στέγκεν.

Στο β’ μέρος, η Μπάρσα ανέβασε την απόδοσή της, αλλά ο Ομπλάκ απέκρουσε το σουτ του Σουάρες (55′) και στο επόμενο λεπτό, το αριστερό δοκάρι σταμάτησε το φάουλ του Μέσι. Ο Αργεντινός, στο 76′, άγγιξε και πάλι την ισοφάριση, που ήρθε, τελικά, με τη σκαστή κεφαλιά του Σουάρες (81′).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι (84′ Τόρες), Σαούλ, Κόκε, Κορέα (58′ Γκαϊτάν), Καράσκο (73′ Τομάς), Γκριεζμάν.

Μπαρσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο (61′ Σέρζι Ρομπέρτο), Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (79′ Παουλίνιο), Αντρέ Γκόμες, Ινιέστα (61′ Ντεουλοφέου), Μέσι, Λουίς Σουάρες.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 13/10

Εσπανιόλ-Λεβάντε 0-0

Σάββατο 14/10

Μπιλμπάο-Σεβίλλη 1-0 (43′ Βέσγα)

Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (56′ Χόρχε Μολίνα / 39′ Μπενζεμά, 85′ Κριστιάνο Ρονάλντο)

Αλαβές-Σοσιεδάδ 0-2 (77′ Οϊαρθάμπαλ, 81′ Αρίτς Ελουστόντο)

Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα 1-1 (21′ Σαούλ / 82′ Λουίς Σουάρες)

Κυριακή 15/10

Έιμπαρ-Λα Κορούνια (13:00)

Τζιρόνα-Βιγιαρεάλ (17:15)

Μάλαγα-Λεγανές (19:30)

Μπέτις-Βαλένθια (21:45)

Δευτέρα 16/10

Λας Πάλμας-Θέλτα

Η επόμενη (9η) αγωνιστική 

Σάββατο 21/10

Λεβάντε-Χετάφε

Μπέτις-Αλαβές

Βαλένθια-Σεβίλλη

Μπαρσελόνα-Μάλαγα

Κυριακή 22/10

Βιγιαρεάλ-Λας Πάλμας

Θέλτα-Ατλέτικο

Λεγανιές-Μπιλμπάο

Ρεάλ-Έιμπαρ

Δευτέρα 23/10

Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ

Λα Κορούνια-Τζιρόνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ