aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επόμενη ομάδα του Μέσι σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Η επόμενη ομάδα του Μέσι σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα αυτή τη στιγμή στον χώρο του ποδοσφαίρου, σίγουρα είναι η υπόθεση του Λιονέλ Μέσι.

Από το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν οι φήμες που ήθελαν τον «Πούλγκα» να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα μετά από 21 χρόνια στην Βαρκελώνη. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι φήμες αυτές έχουν «φουντώσει» για τα καλά, μετά και τον αποκλεισμό των «μπλαουγκράνα» από το Champions League, αλλά και την εν γένει μέτρια σεζόν των Καταλανών.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού σταρ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, με πολλά δημοσιεύματα να συνδέουν το όνομά του, τόσο με την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Σίτι, όσο και με ομάδες από τις Η.Π.Α. και το MLS. Ωστόσο, η αλλαγή στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα και η αποχώρηση του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου ίσως αλλάξει το σκηνικό με την παραμονή ή όχι του Λίο στην ομάδα.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, φαβορί για τις υπηρεσίες του Μέσι τη νέα σεζόν δίνεται η Μπαρτσελόνα σε απόδοση 1.50. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν του παλιόφιλου Νεϊμάρ σε απόδοση 3.50, ενώ ακολουθεί με την ίδια απόδοση η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Την πρώτη τετράδα συμπληρώνει η Ίντερ Μαϊάμι (12.00), μια ομάδα που μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του Μέσι. Άλλωστε, ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει κατά το παρελθόν πως η ιδέα του MLS και η ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι κάτι το οποίο τον δελεάζει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ