aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ… επόμενη μέρα για Μέσι

Η… επόμενη μέρα για Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να κάνει πίσω, να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια με την Μπαρτσελόνα και να παραμείνει στις τάξεις της την ερχόμενη σεζόν, έστω και με βαριά καρδιά. Τι όμως επιφυλάσσει η επόμενη μέρα;

Ο Αργεντινός σταρ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Το επόμενο καλοκαίρι θα μπορεί να φύγει ως ελεύθερος και μάλιστα έχοντας εξαντλήσει το deal με την «Μπάρτσα» προβλέπεται να εισπράξει ένα μπόνους… αφοσίωσης ύψους 70 εκατ. ευρώ, πέρα από τις υπόλοιπες απολαβές του.

Μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε τα δεδομένα; Ουδείς γνωρίζει. Για την άνοιξη έχουν προκηρυχθεί εκλογές και όλα δείχνουν πως ο Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, τον οποίο απεχθάνεται ο «Λέο» θα αποτελέσει παρελθόν. Ουδείς γνωρίζει αν αυτό θα είναι αρκετό για να μεταπείσει τον Μέσι ή θα χρειαστεί και μία εντυπωσιακή αγωνιστική μεταμόρφωση της «Μπάρτσα» για να πειστεί για το πρότζεκτ και να παραμείνει. Πάντως από την 1η Ιανουαρίου έχει δικαίωμα ακόμη και να υπογράψει σε άλλη ομάδα εν όψει της ελευθερίας του τον Ιούλιο του 2021.

Για την ώρα, πάντως, ο Μέσι παραμένει στην ομάδα με την οποία στις 17 Σεπτεμβρίου θα συμπληρώσει 20 χρόνια. Σήμερα αναμένεται στο προπονητικό κέντρο για να υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Η διοίκηση δεν πρόκειται να τον τιμωρήσει για αδικαιολόγητη απουσία από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών θέλοντας να κατεβάσει τους τόνους. Ο 33χρονος άσος θα αγωνιστεί το επόμενο Σάββατο στο φιλικό με τη Νάστικ και όλα δείχνουν πως στις 26 ή 27 του μήνα θα παίξει στην πρεμιέρα πρωταθλήματος με τη Βιγιαρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ