aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επιστροφή του Ρούνι στο «Ολντ Τράφορντ»

Η επιστροφή του Ρούνι στο «Ολντ Τράφορντ»

Στους δύο αγώνες της Κυριακής επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Δεσπόζει το λονδρέζικο ντέρμπι Τσέλσι – Άρσεναλ (15:30) με τους πρωταθλητές να έχουν ξεπεράσει οριστικά το σοκ της πρεμιέρας με τη Μπέρνλι (2-3) και να μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ήδη έχουν πάρει το πρώτο ντέρμπι της πρωτεύουσας (2-1 εκτός την Τότεναμ) και τώρα φιλοδοξούν να καταφέρουν ακόμα ένα πλήγμα στην… ταλαιπωρημένη Άρσεναλ του Βενγκέρ. Αμέσως μετά (19:30), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Έβερτον και ο Γουέιν Ρούνι θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί να… μπερδέψει τα αποδυτήρια, καθώς έχει φορέσει περισσότερες από 500 φορές τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία τους (253 γκολ). Επέστρεψε το καλοκαίρι στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε, μετά από 13 χρόνια παραμονής στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι υπόλοιπες διεκδικήτριες αντιμετωπίζουν σήμερα «εύκολους» αντιπάλους. Όμως, στο τέλος μιας ευρωπαϊκής εβδομάδας πάντα ελλοχεύουν εκπλήξεις και η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική εναντίον της Γουότφορντ των Χολέμπας, Καρνέζη. Το ίδιο και η Λίβερπουλ που υποδέχεται τη Μπέρνλι, αλλά και η Τότεναμ που φιλοξενεί τη Σουόνσι. Το πρόγραμμα άνοιξε χθες βράδυ ο αγώνας Μπόρνμουθ-Μπράιτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ