aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επιστροφή του Μίτροβιτς και η συμφωνία του Άλβες

Η επιστροφή του Μίτροβιτς και η συμφωνία του Άλβες

Ενδείξεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα στο «ΑΕΚ Αρένα» δεν έχει αφήσει ο Ρόνι Λέβι. Το δεδομένο είναι πως εξέτισε την ποινή του ο Μίτροβιτς, ενδεχόμενη επάνοδος του οποίου στη μεσαία γραμμή, λογικά θα συνοδευτεί από τη μετατόπιση του Σιβού στην άμυνα, πλάι στον έτερο στόπερ Ερέρο.

Σε ό,τι αφορά στις άλλες θέσεις, ένα πιθανό σενάριο είναι να τις κρατήσουν οι παίκτες που άρχισαν τον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα: ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, οι ακραίοι μπακ Γκάμπριελ και Σάντος, ο μέσος Βίκτορ, ο επιτελικός Ράγιος, οι πλάγιοι φορ Ολιβέιρα, Καρλίτος και ο επιθετικός κορυφής Καμπρέρα.

Μια άλλη επιλογή για τα χαφ είναι ο Οικονομίδης, ενώ μια ευκαιρία ως βασικός στην αριστερή πτέρυγα περιμένει ο Γιαννούλης. Όπως αναμένουν και άλλοι νεαροί να αγωνιστούν, με μερικά παραδείγματα τους Κυριάκου και Νικολάου. Εκτός πλάνου βρίσκεται ο τιμωρημένος Κόπριβετς, όπως επίσης οι Αγιλάρ και Κολούνγκα που σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς Ανόρθωσης, δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους.

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Άλβες, ο οποίος εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι λόγω της συμφωνίας του με την πρώην ομάδα του, όταν μετακόμιζε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον περασμένο Ιανουάριο. Η «Κυρία» είχε δώσει τη συγκατάθεσή της στον Βραζιλιάνο επιθετικό, όχι όμως κάποια δέσμευση απέναντι στους Λαρνακείς, που να εμποδίζει τον προπονητή της να τον ρίξει στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ