aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επιστροφή του Κίρζη δρομολογεί εξελίξεις

Η επιστροφή του Κίρζη δρομολογεί εξελίξεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε αναζήτηση μέσου, αλλά και ακραίου επιθετικού βρίσκονται στον Απόλλωνα. Λόγω της απουσίας του προέδρου Νίκου Κίρζη στο εξωτερικό, δεν υπάρχει τουλάχιστον για την ώρα κάτι προχωρημένο. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει από βδομάδας, όταν θα βρίσκεται στην Κύπρο και ο διοικητικός ηγέτης των κυανόλευκων, που θα χειριστεί το κεφάλαιο ενίσχυση της ομάδας.

Για την περίπτωση Μάρκο Αντάμοβιτς δεν επιβεβαιώνεται ενδιαφέρον, παρόλο που η πιθανή μετακίνηση του Σέρβου μπορεί να συνδυαστεί και με το ενδεχόμενο παραχώρησης του Αλεχάντρο Μπάρμπαρο στην Καρμιώτισσα. Ο τελευταίος δεν βοήθησε τον Απόλλωνα όσο προσδοκούσαν και είναι πιθανό να παραχωρηθεί στην ομάδα των Πολεμιδιών με τη μορφή δανεισμού.

Αυτό για το οποίο ενδιαφέρονται πιο πολύ στον Απόλλωνα τη δεδομένη στιγμή, είναι πως θα προετοιμαστεί η ομάδα για το ντέρμπι της Τρίτης με την ΑΕΚ, εκτός έδρας. Πρόκειται για σημαντικό αγώνα, στον οποίο η ομάδα της Λεμεσού θα ψάξει τη νίκη με νύχια και δόντια για να μπει δυναμικά στη μάχη της διάκρισης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζει το πλάνο του, έχοντας στη διάθεσή του και τον Βάλε, που δεν αγωνίστηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια λόγω ποινής από τον αθλητικό δικαστή, όπως και τον Σατσέτι λόγω καρτών.

Ο Κύπριος τεχνικός, στο πρώτο παιχνίδι για το 2017, προσανατολίζεται σ’ ένα σχήμα με δύο ανασταλτικούς μέσους (Σατσέτι και Χ. Κυριάκου) με πρώτιστο στόχο τη θωράκιση της μεσοαμυντικής γραμμής. Η αμυντική συμπεριφορά αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας και αν καταφέρει να παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες θετικού αποτελέσματος στο «ΑΕΚ Αρένα».

Ο Αυγουστή, επιθετικά, έχει αρκετές επιλογές, με ποδοσφαιριστές που σκοράρουν όπως οι Παπουλής, Ντα Σίλβα, Μαγκλίτσα, Πίεχ. Θετικό στοιχείο για τον Απόλλωνα, το πάθος που θέλει να εμφυσήσει ο προπονητής στους ποδοσφαιριστές του. Από αρκετά παιχνίδια έλειψε το πάθος και η σταθερότητα, τα οποία θα έπρεπε να συνοδεύουν την ομάδα σε κάθε παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ