aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ… επιστροφή του Γιωργαλλίδη

Η… επιστροφή του Γιωργαλλίδη

Μήπως ήλθε το πλήρωμα του χρόνου να αγωνισθεί και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης; Ο διεθνής Κύπριος τερματοφύλακας… ζει στην ΑΕΚ υπό τη σκιά του Χουάν Πάμπλο Κολίνας κατά την τρέχουσα σεζόν και περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία του για να αποδείξει άλλη μια φορά την αξία του.

Δεν τα βάζει κάτω και καθημερινώς δουλεύει πάρα πολύ ώστε όταν του παρουσιαστεί η ευκαιρία να την αρπάξει από τα μαλλιά. Μιλάμε για έναν έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει αποδείξει πλειστάκις την αγωνιστική του αξία, γι΄αυτό και είναι εκ των κορυφαίων και μόνιμο στέλεχος της εθνικής μας ομάδας.

Η ισοπαλία από την Ανόρθωση (1-1) και η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα (0-1),  μάλλον θα αναγκάσουν τον προπονητή της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ να ανακατέψει εκ νέου την τράπουλα του αρχικού σχήματος ενόψει του ματς με τον Άρη. Ίσως το σκέφτεται και για τη θέση του τερματοφύλακα, με τον Πάμπλο να δίνει τη σκυτάλη στον Γιωργαλλίδη… Είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Βάσκος προπονητής που αξιολογεί την κατάσταση και θα πράξει αναλόγως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ