aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επίσημη θέση της Ανόρθωσης για Ανανίντζε και άλλους

Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για Ανανίντζε και άλλους

Η Ανόρθωση προετοιμάζεται για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα (14/12) αλλά και για τον Ιανουάριο, καθώς η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια είναι πιθανόν να προβεί σε κάποιες κινήσεις. Για την ώρα όμως, ο Σάββας Πηλακούτας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.) διέψευσε συμφωνία της Ανόρθωσης με τον Ανανίντζε και οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, υπογράμμισε πως για να αποκτηθεί κάποιος ξένος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος.

Αναλυτικά: «Το έχω πει ξανά πως ένεκα του Τιμούρ Κετσπάγια και της σχέσης μας πλέον με την Γεωργία είναι λογικό να μπλέκεται το όνομα της ομάδας μας με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Όποιος Γεωργιανός μένει ελεύθερος ή είναι ποιοτικός ή παίζει σε θέση που θέλουμε να ενισχυθούμε θα συνδέεται με την Ανόρθωση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει κάτι. Δεν υπάρχει και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Για να αποκτηθεί παίκτης θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ