aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επίσημη απάντηση της ΑΕΛ για τον Λάφερτι

Η επίσημη απάντηση της ΑΕΛ για τον Λάφερτι

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε η Αριάδνη Γενεθλίου και αναφέρθηκε σε όλο το ρεπορτάζ που αφορά τους κυπελλούχους. Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας, την εκδρομή στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με το Άρη, για τη συνέλευση και τα μετεγγραφικά νέα των γαλαζοκίτρινων.

Παράλληλα τοποθετήθηκε και για τα σενάρια που φέρνουν την ΑΕΛ να ενδιαφέρεται για τον Λάφερτι, τονίζοντας πως δεν μπορούν να σχολιαστούν συγκεκριμένα ονόματα.

Το αρχικό της σχόλιο: «Ξεκινήσαμε χθες και επίσημα, είχαμε κάποιες απουσίες λόγω άδειας και ο Αντόνια λόγω εθνικής. Ήταν πολύ καλό το κλίμα, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις και τα εργομετρικά. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».

Στν συνέχεια αναφέρθηκε για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και τα διαρκείας: «Δεν μπορεί να συνδυαστεί εκδρομή με τους ποδοσφαιριστές λόγω του ότι θα μεταβούμε απευθείας από Βουλγαρία. Έχουν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες οι τιμές. Ο κόσμος πρέπει να έχει διαρκείας για το παιχνίδι με τον Άρη. Είναι ευχάριστο ότι υπήρξε αύξηση τις τελευταίες μέρες, αλλά είναι μόλις 169, πολύ χαμηλός αριθμός. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Αύριο θα γίνει η συνέλευση για να δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία της ομάδας».

Παράλληλα, η Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε και για την γενική συνέλευση: «Θα προσμετρηθεί για τις επόμενες κινήσεις, δεν είναι καθοριστικό, ευελπιστούμε να υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση από την προηγούμενη φορά, προς όφελος της ομάδας και κανενός άλλου».

Για τον Λάφερτι και την απόκτηση επιθετικού σχολίασε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, είναι απόδειξη ότι ο προγραμματισμός δεν έχει σταματήσει, ευελπιστούμε σε προσθήκες, δεν σχολιάζουμε ονόματα. Σε κάποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση, εξαρτάται και από το οικονομικό. Έχουμε και επιστροφές ποδοσφαιριστών εκτός από ανανεώσεις».

Για τον Βοζίνια: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες».

Για Μπενίτεθ-Τόρες: «Έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ