aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επιμονή του Λαβόρδε και o Μαργκάσα

Η επιμονή του Λαβόρδε και o Μαργκάσα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η περίπτωση Ρικάρδο Λαβόρδε μπορεί να έχει κουράσει και να έχει απασχολήσει ήδη αρκετά, όμως δεν έχει διαγραφεί τελείως από την ατζέντα της Ανόρθωσης. Και αυτό γιατί ο ίδιος φαίνεται να θέλει να κρατήσει ανοικτό το παράθυρο επιστροφής του στην ομάδα της Αμμοχώστου, μιας και έχει επικοινωνήσει τις προηγούμενες μέρες με τον Ρόνι Λέβι. Ο Κολομβιανός με τα τερτίπια του και τον τρόπο που έχει χειριστεί μέχρι σήμερα την πιθανή επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει προκαλέσει «παγωμάρα» στη διοίκηση αλλά και στον κόσμο.

Η Ανόρθωση είναι σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της βδομάδας να προκύψουν εξελίξεις. Αν δεν προχωρήσει μία από τις δυο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στο τραπέζι, τότε δεν αποκλείεται η περίπτωση Λαβόρδε να αρχίσει να απασχολεί εκ νέου, όμως τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες είναι λίγες. Απ’ εκεί και πέρα στον μετεγγραφικό σχεδιασμό γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί και ένας αριστερός μπακ που θα έχει την ποιότητα να καλύψει επάξια τον Πράνιτς, ο οποίος για τη νέα σεζόν προορίζεται και γι’ άλλες θέσεις.

Διαβάστε επίσης: Στο «κάδρο» της Ανόρθωσης ο Μαργκάσα

Μία περίπτωση από την ισπανική αγορά έχει προταθεί και εξετάζεται, ενώ προτάθηκε και ο Ρενάτο Μαργκάσα που ενδιαφέρει την Ανόρθωσης, όμως, θα απασχολήσει την ομάδα της Αμμοχώστου υπό προϋποθέσεις με πιο βασική να μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια.

Πάντως, πιθανόν σε μεταγενέστερο στάδιο να γίνει μία ακόμη κίνηση, μέσου ποδοσφαιριστή, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο μακριά θα πάρει η ομάδα τη… βαλίτσα στην Ευρώπη. Κάποια ονόματα έχουν προταθεί και εξετάζονται ήδη αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό τη δεδομένη στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ