aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επιλογή του Πάμπου τρελαίνει την Ευρώπη!

Η επιλογή του Πάμπου τρελαίνει την Ευρώπη!

Η Σαρλεούα αποτελεί φέτος τη μεγάλη έκπληξη στο βελγικό πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μαζί με την Κλαμπ Μπριζ και την Άντερλεχτ είναι οι τρεις υποψήφιες ομάδες για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα, voetbalnieuws.be, μεταξύ των παικτών που ενθουσΙάζουν είναι και ο γνώριμος από την περσινή του θητεία στην ΑΕΛ (επιλογή Πάμπου Χριστοδούλου τότε), Νούριο Φορτούνα, ο οποίος μετρά ήδη 15 συμμετοχές.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως αρκετές μεγάλες ομάδες, μεταξύ αυτών οι γαλλικές Μπορντό και Νανσί, ξεχώρισαν τον αριστερό μπακ και προσέγγισαν την ομάδα του για να τον αποκτήσουν. Η Σαρλερουά φαίνεται διστακτική στο να παραχωρήσει τον παίκτη σε αυτή την φάση, αφού ο Αγκολέζος αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Σίγουρα, όμως, το καλοκαίρι θα έχουν συνέχεια τα μετεγγραφικά σενάρια για πιθανή πώληση του 22χρονου ακραίου αμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ