aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επικέντρωση του Βεργέτη

Η επικέντρωση του Βεργέτη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην «Goal News», ο Στάικος Βεργέτης αναφέρθηκε στον γρήγορο ρυθμό που έχουν τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος. Όπως είπε, άλλωστε, δίνει έμφαση και ένταση στις μεταβάσεις από την επίθεση στην άμυνα. Στοιχεία που προϋποθέτουν καλή φυσική κατάσταση, στην οποίαν επικεντρώθηκε κατά τις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας.

Με ευκαιρία τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ, ο ρυθμός ανέβηκε στην προετοιμασία των ερυθρολεύκων. Με στόχο να ανταποκριθούν ακόμα καλύτερα οι ποδοσφαιριστές στις απαιτήσεις του Ελλαδίτη προπονητή, αναφορικά με την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Λόγω των υψηλών εντάσεων των τελευταίων ημερών, προτιμήθηκε να μη διευθετηθεί φιλικό εντός του Σαββατοκύριακου. Αντιθέτως, οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στη δουλειά. Την ίδια ημέρα θα δοκιμάσουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμό οι Γιώργος Κολοκούδιας και Κούλης Παύλου, οι οποίοι γυμνάστηκαν ατομικά χθες. Στη χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος ο Ματία Τσινκουίνι, ο οποίος επέστρεψε από την Ιταλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ