aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ επανεκκίνηση του Νέστορα Μυτίδη

Η επανεκκίνηση του Νέστορα Μυτίδη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ θα συνεχίσει πλέον την προετοιμασία στην Κύπρο, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να κατασταλάζει στον βασικό κορμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι έξι νίκες στα φιλικά της Βουλγαρίας αποτελούν καλό δείγμα, όμως το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί δυνατή και απαιτητική στο πρωτάθλημα, δημιουργώντας κίνητρα και για τον κόσμο, ο οποίος καθημερινά αυξάνει το ενδιαφέρον του για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Κρυστάλλης στο Goal: «Το ποδόσφαιρο χάθηκε όταν χάθηκαν οι χωράφες»

Ο Νέστορας Μυτίδης πέτυχε προχθές και τα δύο γκολ στο φιλικό με την Ξάνθη, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος να κάνει νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Ο Κέρκεζ τον στηρίζει και τον ήθελε από την αρχή στην ομάδα. Για τον ίδιο, στα 27 του είναι η ευκαιρία να βρει το λιμάνι του και να καθιερωθεί. Στη Βουλγαρία δούλεψε πολύ και οι εμπειρίες που είχε στην Ολλανδία, στην Κέρκυρα και φυσικά στην ΑΕΚ, θα τον βοηθήσουν. Είναι πιο ομαδικός, γυρίζει στην άμυνα και βοηθάει.

Διαβάστε επίσης: Κρούση για απόκτηση του Ανδρέα Φράγκου

Έχοντας πιο πίσω του ποδοσφαιριστές, όπως οι Ντα Σίλβα και Αντάμοβιτς, μπορεί να πετύχει πολλά γκολ. Το 2013-14 και το 2014-15 σημείωσε 20 τέρματα στο πρωτάθλημα, 10 ανά σεζόν. Αυτά τα νούμερα θέλει να  ξεπεράσει φέτος και να βοηθήσει την ΑΕΛ ώστε να υλοποιήσει τους στόχους. Η μετεγγραφή του διεθνούς επιθετικού αποτελεί σημαντική προσθήκη και για τον παίκτη μεγάλη πρόκληση. Θέλει να δικαιώσει αυτούς που πιστεύουν πως ο Μυτίδης δεν θα έχει ένα απλό πέρασμα από την ΑΕΛ, αλλά θα πανηγυρίσει και επιτυχίες.

Την ίδια ώρα η φετινή ομάδα διαθέτει πλούσιο ρόστερ, με τις επιλογές να είναι αυξημένες σε όλες τις γραμμές. Ο Λαφράνς με τον Ζούνιορ είναι οι ηγέτες στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή οι Σίλβα, Ντα Σίλβα και Αντάμοβιτς βγάζουν μάτια, ενώ και επιθετικά οι Μαρκόσκι, Τόρες, Πεχλιβάνης και Μπενίτεθ δείχνουν πως έχουν αρκετή όρεξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ