aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ενίσχυση και η αποχή

Η ενίσχυση και η αποχή

Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να μιλήσει ο Μάκης Παπαϊωάννου για το ενδεχόμενο περαιτέρω μετεγγραφικής ενίσχυσης στη Νέα Σαλαμίνα.

«Δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα ούτε θέση στο ρόστερ. Αν αποχωρήσει κάποιος ή έχουμε τραυματισμό θα το δούμε. Η δική μας θέση είναι πως είμαστε ευχαριστημένοι με το υπάρχον ρόστερ», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή των ερυθρόλευκων, οι οποίοι προετοιμάζονται για τον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ.

Σε αυτή την αναμέτρηση, η Νέα Σαλαμίνα δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οργανωμένων οπαδών της, οι οποίοι αποφάσισαν να τηρήσουν αποχή: «Διαφωνούμε κάθετα με τις πρακτικές που ακολουθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ στο θέμα της ταυτοποίησης στοιχείων των φιλοξενούμενων οπαδών στο ΑΕΚ Αρένα. Δηλώνουμε ότι δεν θα ακολουθήσουμε οργανωμένα την ομάδα στον εν λόγω αγώνα γυρίζοντας την πλάτη στην προσπάθεια φακελώματος των οπαδών, που με αυτό τον τρόπο μυρίζει έντονα προθάλαμο κάρτας οπαδού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ