aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ελκυστική τετράδα της Νέας Σαλαμίνας

Η ελκυστική τετράδα της Νέας Σαλαμίνας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας λένε ότι επιθυμούν να διατηρήσουν στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ. Εντούτοις, κρατούν μία… πισινή, καθώς είναι λογικό να υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κέντρισαν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Η «Goal News» παρουσιάζει μία τετράδα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν το πιο ελκυστικό πακέτο για να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ποδοσφαιριστές σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, τους οποίους οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό. Εκτός φυσικά και αν «αναγκαστούν» να τους παραχωρήσουν με το αζημίωτο.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη, αρχή κάνουμε με τον Ιωάννη Κωστή. Ο 19χρονος μέσος (17/3/2000) διανύει την πρώτη «γεμάτη» σεζόν στην Α’ Κατηγορία, έχοντας 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Ξεχώρισε με την τεχνική κατάρτισή του και ήδη έγινε βολιδοσκόπηση από τους πρωταθλητές. Μάλιστα, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ξένων σκάουτερ.

Πάμε στον ηγέτη της οπισθοφυλακής Ρομάν Τζολοβάρτ. Ο ύψους 1.93μ. Καταλανός έχει 24 συμμετοχές και ένα γκολ. Έδειξε με την παρουσία του ότι στα 27 του χρόνια έχει την προοπτική να κάνει το επόμενο βήμα.

Σχεδόν συνομήλικός του ο επόμενος ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ Άντερσον Κορέια. Ο Βραζιλιάνος είναι 28 ετών (6/5/1991), αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια και είδε δίκτυα μία φορά. Προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις σε σταθερά υψηλό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο που, όπως πληροφορείται η «Goal News», έχει παρακολουθηθεί πρόσφατα από σκάουτερ του εξωτερικού.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής που προς το παρόν θεωρείται από τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ώς το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο. Ο λόγος για τον Φαρσάντ Νουρ, ο οποίος στα 24 χρόνια του (2/10/1994) παρουσιάζει φοβερή ωριμότητα στη μεσαία γραμμή, αποτελεί ηγετική φιγούρα και έχει όλα τα εχέγγυα για να κάνει σπουδαία καριέρα. Δεν είναι τυχαίο που κέντρισε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο, ούτε ότι οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιό του πέραν του Ιουνίου του 2020, που εκπνέει το υφιστάμενο. Στη σεζόν που θα ολοκληρωθεί σε δύο αγωνιστικές μετρά 29 συμμετοχές και δύο τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ