aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ… εφεδρεία θα κτυπήσει τη δεύτερη θέση!

Η… εφεδρεία θα κτυπήσει τη δεύτερη θέση!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O τίτλος του πρωταθλητή χάθηκε για τον Απόλλωνα, αλλά στον ορίζοντα προβάλλει ο τελικός του κυπέλλου. Και οι κυανόλευκοι ζουν και αναπνέουν για την κατάκτησή του, για να κλείσουν την σεζόν με ιδανικό τρόπο. Έτσι όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό, το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν προκαλεί ενδιαφέρον. Ο στόχος για την ομάδα της Λεμεσού είναι να ολοκληρώσει τη σεζόν όπως την άρχισε, όταν είχε νικήσει τον ΑΠΟΕΛ και πήρε το σούπερ καπ.

Πριν τον τελικό, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν τη νίκη στον τελευταίο αγώνα, με κίνητρο να προλάβουν τη δεύτερη θέση, από την οποία απέχουν ένα βαθμό. Υπάρχει όμως και ο φόβος να τραυματιστούν ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν ήδη παροπλισμένοι ποδοσφαιριστές, για τους οποίους οι κυανόλευκοι ελπίζουν πως μέχρι τις 24 του Μάη θα είναι έτοιμοι. Η προσοχή είναι στους Χάμπο Κυριάκου, Μάριο Στυλιανού και Γιώργο Βασιλείου. Ο Τιάνγκο Γκόμες δεν προλαβαίνει, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Μπεντόγια.

Το Σάββατο, στο παιχνίδι με το οποίο θα πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος, ο Απόλλων θα παραταχθεί με αρκετούς εφεδρικούς ποδοσφαιριστές, καθώς λόγω καρτών θα απουσιάσουν και οι Πέδρο, Σέρζιο, Παπουλής και Ρομπέρζ. Είναι μια καλή ευκαιρία για τους νεαρούς και άλλους εφεδρικούς να αποδείξουν πως μπορούν να υπολογίζονται από τον προπονητή τους. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης δεν εξαρτάται μόνο από το δικό του αποτέλεσμα, καθώς ακόμη και με νίκη στο ΓΣΠ, θα μετρήσει και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ανόρθωση. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα επιδιώξει να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, ενόψει τελικού.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου στο ΓΣΠ, ο Απόλλων θα παραταχθεί με μια εντελώς νέα ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια, θα είναι ο Κίσσας, ενώ οι Καρώ, Σεμέδο, Ψύχας, Πίττας, Πελαγίας θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα. Πιθανό να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης ο Πίεχ, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση δεν είχε αγωνιστεί λόγω καρτών. Ο Σωφρόνης Αυγουστή σχεδιάζει αλλαγές προσώπων στο σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ καθώς θέλει να προφυλάξει βασικούς παίκτες ενόψει του τελικού κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ