aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ εμπλουτισμένη βάση κι οι παίκτες που ήδη ξεχάστηκαν!

Η εμπλουτισμένη βάση κι οι παίκτες που ήδη ξεχάστηκαν!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, όταν πρόσφατα δημιουργήθηκαν σενάρια για νέες μετεγγραφές, γκρίνιασε. Κι αυτό, καθώς ο Απόλλων είναι τόσο πλήρης όσο δεν ήταν ποτέ. Αν ρωτήσει κάποιος ξεχωριστά τον κάθε οπαδό της ομάδας, ο καθένας θα ζητήσει και κάτι παραπάνω, όπως ακραίο επιθετικό, «δεκάρι», στόπερ, ακόμη ανασταλτικό μέσο ή και τερματοφύλακα.

Ωστόσο, οι κυανόλευκοι έχουν γεμάτες τις γραμμές τους και το «οπλοστάσιο» τους έχει κάθε λογής πυρομαχικά για να ανταποκριθεί στις μάχες της Ευρώπης αλλά και του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε πως πολύ λίγο έπαιξαν οι Μπρου και Περέιρα, ελάχιστα ο Καραγιόλ, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκαν και οι Ουεντρούγκο και Φαουμπαλά. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και ο Σούμα, οπόταν αυτό που αναμένουν όλοι είναι, οι νεοφερμένοι να μπουν στο πετσί της ομάδας και να αυξηθούν οι επιλογές για τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Η βάση της ομάδας είναι η περσινή, οι ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασαν με το παιχνίδι τους και ξεσήκωσαν τον κόσμο τους και φέτος θα διεκδικήσουν πάλι τους εγχώριους τίτλους, προσδοκώντας πως αυτή τη φορά θα υλοποιήσουν τον στόχο τους. Οι δύο που αποχώρησαν και είχαν αφήσει καλές εντυπώσεις, οι Άλεφ και Γιάκολις, έχουν σχεδόν ξεχαστεί. Ο Χάμπος Κυριάκου επέστρεψε τόσο δυνατός και έμπειρος. Επιστέγασμα της επιστροφής και της σφραγίδας του, το γκολ με τη Βασιλεία, που χάρισε την πρόκριση στον Απόλλωνα.

Ο Σαρδινέρο πήρε τη θέση του Γιάκολις, όμως υπάρχουν κι άλλες επιλογές για το δεξί άκρο της επίθεσης. Στον Απόλλωνα έχουν ακόμη και τον Μάρκοβιτς, που ναι μεν δεν είναι βασικός αλλά όποτε χρησιμοποιηθεί κάνει τη διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Απόλλων βρίσκει κάθε φορά να φορτώνει το «οπλοστάσιο» του με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Το έκανε και όταν αποχώρησαν οι Σανγκόι, Βινίσιους, πιο πριν οι Αμντανί, Μερκής και άλλοι. Έχει μπει σε μια λεωφόρο που οδηγεί μόνο σε επιτυχίες. Η διοίκηση ξέρει πότε να αφήσει έναν ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει και πότε είναι η σωστή περίοδος για να φέρει «νέο αίμα» στην ομάδα.

Να μην πετάξουν κανένα βαθμό

Ξεκούραση και σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και από αύριο θα στρωθούν στη δουλειά για τον πρώτο τους αγώνα στο πρωτάθλημα. Τη μεθεπόμενη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουν την Πάφο και καλούνται να παρουσιαστούν έτοιμοι. Το ξέρουν καλά (αφού δεν ξέχασαν τους δύο βαθμούς που έχασαν πέρσι στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό), πως δεν πρέπει να αφήσουν καμιά ομάδα να τους πάρει βαθμό. Ειδικά στο Τσίρειο είναι αποφασισμένοι αν μην επιτρέψουν σε κανένα αντίπαλο, ειδικά από τους «μικρούς», να τους πάρει βαθμό. Γιατί δεν θέλουν στο τέλος, όταν θα γίνει η «σούμα», να έχουν να λένε για βαθμούς που δεν τους επέτρεψαν να υλοποιήσουν τον στόχο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ