aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ διοίκηση αδυνατεί να διαχειριστεί την κρίση

Η διοίκηση αδυνατεί να διαχειριστεί την κρίση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κόσμος να κρατάει το κεφάλι του, να παραμιλά, να κλαίει, να μην πιστεύει τι βλέπει και να μην μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει. Αυτό αντικρίσαμε με το τέλος του αγώνα της Ανόρθωσης κόντρα στην Καρμιώτισσα. Τον κόσμο της ομάδας να έχει απηυδήσει και να φθάνει στο αμήν. Εκεί τον έχει οδηγήσει η σημερινή Ανόρθωση.

Αν σε κάθε αγωνιστική ο κόσμος λέει ότι δεν υπάρχει πιο κάτω, έρχεται η επόμενη αγωνιστική για να τον διαψεύσει. Πόσο όμως πιο κάτω μπορεί να πέσει αυτή η ομάδα; Πόσο ακόμη ο κόσμος θα κάνει υπομονή; Πόσα ακόμη λάθη θα πληρώνει ο σύλλογος και μέχρι πότε; Η διοίκηση του Χρίστου Πουλλαΐδη φαίνεται ότι αδυνατεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις όπως πρέπει. Και όταν ο πρόεδρος είναι συνεχώς στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσει ένα κυπριακό σωματείο να λειτουργεί όπως πρέπει. Αυτό μας δίδαξε τα τελευταία χρόνια η Ανόρθωση.

Η ήττα από την Καρμιώτισσα ήταν άλλη μια μαχαιριά. Ήταν άλλο ένα αποτέλεσμα απ’ αυτά που «σκοτώνουν» ψυχολογικά. Ο Λέβι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η Ανόρθωση χρειάζεται και πολλή δουλειά και μετεγγραφές και έχει απόλυτο δίκιο. Είναι κάτι που «φωνάζει» από την αρχή του πρωταθλήματος. Θα χρειαστεί, όμως, η ομάδα να δείξει μια βελτίωση μέχρι τον Ιανουάριο και να μην περιμένει τους τέσσερις παίκτες που θα έρθουν ότι θα τη μεταμορφώσουν. Γιατί η Ανόρθωση μπορεί να βελτιωθεί με κάποιες καλές κινήσεις, αλλά ο κόσμος ας μην περιμένει θαύματα. Θαύμα θα είναι αν αυτή η ομάδα καταφέρει να μπει στην πρώτη εξάδα.

Στο σημείο που βρίσκεται σήμερα η Ανόρθωση, πασχίζοντας να μείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, θα χρειαστεί μια τεράστια αλλαγή προς το καλύτερο στην πορεία για να διεκδικήσει θέση στην εξάδα. Με τα τραγικά λάθη όμως που κάνει, την έλλειψη ποιότητας και σοβαρότητας μέσα στο γήπεδο, την αναποτελεσματικότητα και την ψυχολογία να βρίσκεται στο ναδίρ, το μέλλον της είναι αβέβαιο.

Όσα μέτρα κι αν έλαβε η διοίκηση μέχρι σήμερα, δεν έχει βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Αυτή η Ανόρθωση είναι βαριά «άρρωστη» και τα προβλήματά της δεν είναι αποκλειστικά αγωνιστικά. Χρειάζεται να γίνουν πολλές αλλαγές για να θυμίσει ξανά Ανόρθωση στο μέλλον. Και όταν λέμε αλλαγές μιλάμε για ριζικές αλλαγές σε όλα σχεδόν τα επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ