aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ δημόσια εξομολόγηση Ράμος για Μαρσέλο, Σολάρι, Πέρεθ και όχι μόνο

Η δημόσια εξομολόγηση Ράμος για Μαρσέλο, Σολάρι, Πέρεθ και όχι μόνο

Θέση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα της Ρεάλ, είτε τον αφορούν άμεσα είτε όχι, πήρε ο Σέρχιο Ράμος μέσω social media.

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» έκανε την αυτοκριτική του, ενώ θέλησε εμφανώς να υποβαθμίσει τα επεισόδια με Φλορεντίνο Πέρεθ και Μαρσέλο. Αναλυτικά, ο Σέρχιο Ράμος μίλησε για:

-την κίτρινη κάρτα που πήρε ηθελημένα στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ: «Ήταν λάθος μου και αναλαμβάνω την ευθύνη 200%».

-τις φήμες για έντονο διάλογο με τον πρόεδρο Πέρεθ στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ: «Τα θέματα των αποδυτηρίων αφορούν τα αποδυτήρια και λύνονται εκεί μόνο. Δεν υπάρχει πάντως κανένα πρόβλημα και όλοι έχουμε το ίδιο συμφέρον: το καλό της Ρεάλ».

-τα δημοσιεύματα πως κατσάδιασε τους συμπαίκτες του: «Πάντα μιλάμε και δίνει κίνητρο ο ένας στον άλλο στα αποδυτήρια, αλλά με εποικοδομητικό τρόπο».

-τις φήμες πως είχε επεισόδιο με τον Μαρσέλο στην προπόνηση: «Έχουμε λογομαχίες σε κάθε προπόνηση. Είναι μέρος του παιχνιδιού, όταν δουλεύεις με πίεση. Όμως είναι μόνο ένα ανέκδοτο από όσα συμβαίνουν καθημερινά. Ο Μαρσέλο είναι αδερφός μου».

-το μέλλον του Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο: «Είναι μια απόφαση που δεν είναι δική μας και δεν ανακατευόμαστε σε αυτό. Έχουμε μεγάλο σεβασμό και πάντα υποστηρίζουμε το θεσμό του προπονητή της Ρεάλ».

-τον απολογισμό της σεζόν: «Είναι μια αποτυχημένη σεζόν, αλλά δεν μας σταματούν οι αποτυχίες. Είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε. Είμαστε τυχεροί που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας και η Ρεάλ θα είναι πάντα η Ρεάλ. Όλοι μαζί έχουμε γράψει το θρύλο αυτής της ομάδας και μαζί θα δουλέψουμε για να ανακτήσουμε τις ελπίδες μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ