aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ δικαίωση και η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μαργκάσα

Η δικαίωση και η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μαργκάσα

Δικαιωμένος για την απόφαση του να πάει στη Νέα Σαλαμίνα δήλωσε ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Κυπροποιημένος διεθνής μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 99.3 και αναφέρθηκε στην πορεία των ερυθρόλευκων, την ρήτρα στο συμβόλαιο του και τον συμβολή του Σάββα Πουρσαϊτίδη στην φετινή πορεία της Νέας Σαλαμίνας.

Αν ήταν ρίσκο η απόφαση του για να πάει στην Νέα Σαλαμίνα: «Ήταν δύσκολο για εμένα. Από την πρώτη στιγμή όμως κατάλαβα πως θα ήταν σημαντικό για έμενα και πως θα είχα σημαντικό ρόλο στην ομάδα».

Για το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους»: «Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο και μια ρήτρα αν φύγω. Είμαι χαρούμενος αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει».

Για την πορεία της Νέας Σαλαμίνας: «Φτιάξαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. κάναμε μια εξαιρετική σεζόν. Αν μας έλεγαν πως θα τερματίζαμε στην 5η θέση κανείς δεν θα το πίστευε. Δίκαια τερματίσαμε εκεί που τερματίσαμε».

Για τον Πουρσαϊτίδη: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Όλη αυτή η χημεία που έχουμε φτιάξαμε μια οικογένεια και ξέραμε πως μόνο μαζί και ο ένας για τον άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Από τις πρώτες μέρες ο Πουρσαϊτίδης μας έδωσε την αυτοπεποίθηση για να παίξουμε ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ