aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ διακοπή ήλθε γάντι

Η διακοπή ήλθε γάντι

Η διακοπή του πρωταθλήματος, ήλθε την πιο κατάλληλη περίοδο κάτι που παραδέχονται στον Απόλλωνα. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ανάσες, ενώ οι παροπλισμένοι (ανάμεσά τους και οι Παπουλής – Αγγελή), θα ετοιμαστούν καλύτερα για το επόμενο δύσκολο 9ήμερο του Οκτώβρη.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα αντιμετωπίσει στις 14 του μηνός την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στις 19 θα βρεθεί στο «Στάδιο Μάπεϊ» της Σασουόλο, για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αταλάντα. Τρεις μέρες μετά, στις 22 του μήνα, θα βρει απέναντί της για το πρωτάθλημα τον Άρη.

Συνεπώς, ήταν ό,τι έπρεπε η διακοπή, καθώς στη συνέχεια τους περιμένουν σημαντικά ντέρμπι στο πρωτάθλημα, ενώ το ματς με την Αταλάντα κρίνεται σημαντικό. Οι πιθανότητες για να προκριθεί ο Απόλλων στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ είναι περιορισμένες για πολλούς, όχι όμως για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Αυτοί θέλουν να πετύχουν το θαύμα της πρόκρισης και όσο δύσκολο και αν είναι θα το παλέψουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ