aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ διακοπή έφερε χαλαρό πρόγραμμα

Η διακοπή έφερε χαλαρό πρόγραμμα

Με πρωινή προπόνηση επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν θέλει αυτή την περίοδο να κάνει έντονες προπονήσεις και εκμεταλλευόμενος τη διακοπή, το πρόγραμμα που ακολουθείται είναι πιο χαλαρό. Έτσι κι αλλιώς είναι γεγονός ότι υπάρχουν και κάποιες απουσίες μιας και πέρα από τους τέσσερις διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, υπάρχουν και οι τρεις τραυματίες.

Ακοράν, Τολεμές και Μοϊσόφ προπονούνται ατομικά και δεν αναμένεται ούτε και σήμερα να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα. Από τη Δευτέρα, μιας και το Σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό, θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμό και αν είναι όλα εντάξει θα υπολογίζονται για την αναμέτρηση με την Ομόνοια. Πάντως, εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι, όμως για να υπάρξει σιγουριά θα πρέπει να περάσουν ακόμη μερικά 24ωρα. Με την επιστροφή και των τριών η ΑΕΚ θα είναι πάνοπλη για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, όπου στόχος είναι φυσικά η νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ