aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ διαχείριση του ρόστερ και η έλλειψη δημιουργίας

Η διαχείριση του ρόστερ και η έλλειψη δημιουργίας

Δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι, η ΑΕΛ δεν βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίκτυα. Οι τρεις νίκες που πέτυχε, ήταν όλες με 1-0 και με μπόλικη δόση άγχους. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ καλείται να κάνει καλύτερη διαχείριση. Ο Μέσκα, που πέρσι ήταν βασικός, φέτος έχει… χαθεί. Για τον Αλνταϊρ επικρατεί η άποψη ότι αγωνίζεται σε λάθος θέση, ενώ ο Σάσι «ψάχνεται».

Είναι ξεκάθαρο πως, η ΑΕΛ υστερεί και δημιουργικά. Στο προχθεσινό παιχνίδι, δεν είχε υπομονή ούτε ο προπονητής από τον πάγκο. Είχε πρόθεση να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά δεν υπολόγισε την αντίδραση του συνάδελφού του, οποίος αντί να περιμένει την ΑΕΛ να επιτεθεί, έριξε επιθετικούς στο παιχνίδι, κάνοντας στο τέλος τη ζημιά. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μπροστά τους πολλά παιχνίδια ακόμη, αλλά αν δεν βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες. Και δεν υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς να υποτιμήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ