aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ διαχείριση Στρέπελ στον «πονοκέφαλο» Ντουρίς-Κατσαράβα

Η διαχείριση Στρέπελ στον «πονοκέφαλο» Ντουρίς-Κατσαράβα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Λάτρης του συστήματος 4-3-3 δήλωσε με το «καλημέρα» της παρουσίας του στην Ανόρθωση ο Γιούργκεν Στρέπελ. Ο Ολλανδός προπονητής, όπως και οι πλείστοι συμπατριώτες του αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, με δυναμική στα «φτερά» της επίθεσης και έναν φορ περιοχής.

Πάνω-κάτω, δηλαδή, δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί ο σχηματισμός της «Κυρίας». Αυτό που θα επιδιώξει ο Στρέπελ είναι να «απλώσει» το παιχνίδι της Ανόρθωσης στα άκρα της επίθεσης. Για να γίνει, φυσικά, αυτό θα πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα εφόδια.

Η σταδιακή βελτίωση της φυσικής κατάστασης του Λαβόρδε και η καθιέρωση του στο αρχικό σχήμα θα βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα. Το ερώτημα που δεν προκύπτει, αλλά παραμένει είναι η διαχείριση των δύο επιθετικών.

Ντουρίς και Κατσαράβα δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο αρχικό σχήμα και ο Γιούργκεν Στρέπελ θα πρέπει να βρει τον σωστό τρόπο αξιοποίησής τους. Ο Γεωργιανός νιώθει αδικημένος και όχι άδικα, καθώς παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Σλοβάκου δεν πήρε φανέλα βασικού σε κανένα παιχνίδι και περιορίστηκε σε ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Από την πλευρά του ο Γεωργιανός δεν έκανε αισθητή την παρουσία του με τους δύο φορ της Ανόρθωσης να παραμένουν «άσφαιροι» μετά από εφτά επίσημους αγώνες. Η… μπάλα, πλέον, είναι στα πόδια του Στρέπελ, ώστε η παρουσία δύο ενδεκαδάτων επιθετικών στο ρόστερ να λειτουργήσει προς όφελος της Ανόρθωσης και όχι να προκαλεί ζημιά στα αποδυτήρια της ομάδας.

Και η αλήθεια είναι πως, μέχρι στιγμής, η διαχείριση και οι επιδόσεις των Ντουρίς και Κατσαράβα αποτελούν «πονοκέφαλο» για την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ