aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ δεξιά πλευρά με Πέδρο και Στυλιανού

Η δεξιά πλευρά με Πέδρο και Στυλιανού

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η δεξιά πλευρά με τον Πέδρο και τον Στυλιανού είναι πλήρης. Ο πρώτος ήταν εκ των κορυφαίων του Απόλλωνα τη σεζόν που πέρασε, όμως θα έχει ιδιαίτερη σημασία, ο Μάριος Στυλιανού να παρουσιαστεί πανέτοιμος και να μην ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Αν ο διεθνής αμυντικός, παρουσιαστεί στη γνωστή κατάσταση που όλοι ξέρουμε το κέρδος θα είναι τεράστιο.

Και η εξήγηση είναι απλή: Εάν ο Στυλιανού καλύψει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, αυτόματα, η ομάδα αποκτά πλεονέκτημα, αφού θα μπορεί ο Σωφρόνης Αυγουστή να χρησιμοποιήσει πιο μπροστά τον Πέδρο. Και όλοι ξέρουν τι θα σημαίνει ένας πολύ καλός Πέδρο στο δεξί φτερό της επίθεσης. Αυτόματα οι κυανόλευκοι κερδίζουν μια ακόμη εσωτερική μετεγγραφή.

Οι δυνατότητες του Πορτογάλου είναι τεράστιες, γι’ αυτό και με έναν καλό Στυλιανού, το κέρδος θα είναι διπλό. Ο μικρός ταλαιπωρήθηκε αρκετά τη σεζόν που πέρασε, όμως είναι πιο έτοιμος από ποτέ και παράλληλα πιο έμπειρος. Η θέση του δεξιού μπακ, του «πάει» και πολύ μάλιστα, φτάνει να παρουσιαστεί στα γνωστά του επίπεδα.

Ο προπονητής του, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα προσόντα του, γιατί εκτός από πολύ καλός αμυντικός, ξέρει να επιτίθεται. Άλλωστε στην εφηβική όπου αγωνιζόταν ως δεξί εξτρέμ είχε καθιερωθεί, άρα μπορεί και να βγει μπροστά και να γίνει επικίνδυνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ