aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ δεύτερη κίνηση με Γκαζαριάν και η κρίσιμη συνάντηση με επιφανείς ΑΕΛίστες

Η δεύτερη κίνηση με Γκαζαριάν και η κρίσιμη συνάντηση με επιφανείς ΑΕΛίστες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο στόχαστρο του προπονητή της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, βρίσκεται ο αριστερός εξτρέμ Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Πρόκειται για 31χρονο Αρμένιο διεθνή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί επίσης ως επιτελικός μέσος. Έχει περάσει από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τη Μαρίτιμο, ενώ σκόραρε προσφάτως στην Αθήνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, στην ιστορική νίκη των Αρμένιων με 3-2. Ο Γκαζαριάν ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα και πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Όπως έχει διαρρεύσει, οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Για να γίνουν προσθήκες στον κατάλογο Α, όμως, θα πρέπει να αδειάσουν θέσεις. Η διοίκηση του συλλόγου της Λεμεσού θα προσπαθήσει να διακόψει το συμβόλαιο των Αγκάνοβιτς και Μπενίτεθ, ενώ ίσως παραχωρηθούν δανεικοί οι Σίλβα και Φιντέλις.

Οι κυπελλούχοι έχουν νέο πρόσωπο μόνο τον Ιβάν Κάρλος, ενώ επέστρεψαν οι Μαρκόσκι, Ράσο και Τόρες που ήταν εκτός ομάδας το τελευταίο εξάμηνο. Οι επόμενες κινήσεις αναμένεται να αφορούν θέση στα άκρα της επίθεσης, ενώ θα αποκτηθεί και επιτελικός. Εξ ου άλλωστε και το ενδιαφέρον για τον Γκαζαριάν, ο οποίος μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει και άλλους ποδοσφαιριστές υπ’ όψιν του, όμως το θέμα έχει να κάνει με το οικονομικό. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, είπε πως θα ενισχυθεί η ομάδα. Εντούτοις, περιμένει το αποτέλεσμα της αυριανής συνάντησης που θα έχει με επιφανείς φίλους της ΑΕΛ, ελπίζοντας πως θα παρουσιαστούν  πρόθυμοι να βοηθήσουν οικονομικά. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, υπάρχει μια ομάδα που είναι έτοιμη, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις επαφές που θα γίνουν τα τελευταία 24ωρα.

Λόγω της στασιμότητας που παρατηρείται με τις μετεγγραφές, της διοικητικής κατάστασης με το «μένω ή φεύγω» του Σοφοκλέους, δεν έχει κινηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό η διάθεση στα εισιτήρια διαρκείας. Ένα μήνα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και μετά τον ενθουσιασμό των οπαδών της, υπάρχει δυστοκία με το νέο αίμα που θέλουν να βλέπουν στην ΑΕΛ. Δεν αμφιβάλλει κανείς πως υπάρχει πολύ καλός αριθμός ποδοσφαιριστών, όμως για να έχουν απαιτήσεις στη νέα σεζόν, θα πρέπει να κινηθούν όλοι πιο δραστήρια για να αναθερμανθεί και το ενδιαφέρον του κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ