aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ δεδομένη επιθετική τριάδα και ο Δημήτρης Ράσπας

Η δεδομένη επιθετική τριάδα και ο Δημήτρης Ράσπας

Η κορυφή της επίθεσης δεν «καίει» τον Άντερ Μουρίγιο, τουλάχιστον προς το παρόν. Υπάρχουν «εκτελεστές» της κλάσης των Φλοριάν Τολεμές και Ιβάν Τρισκόφσκι, συν ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος χωρίς τα ποσοστά ευστοχίας των δύο συμποδοσφαιριστών του, κάνει πολλές άλλες χρήσιμες δουλειές.

Όσο για τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Ονησίφορο Ρουσιά, δεν είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει αντικατάστασή του με μετεγγραφή. Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει η σκέψη για περαιτέρω αξιοποίηση του Δημήτρη Ράσπα. Ο 18χρονος φορ είδε δίχτυα στο Λεβερκούζεν (2-4) και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ του Γιουρόπα Λιγκ για τη σεζόν 2018-19.

Λόγω της στρατιωτικής θητείας του, όμως, δεν κατέστη δυνατόν να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια. Όσο για τη νέα σεζόν, θα είναι διαφορετική υπόθεση και θα προσπαθήσει να αποδείξει πως έχει θέση στην ΑΕΚ. Με την ομάδα κάτω των 19 ετών είχε δέκα γκολ, εννιά στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο.

Από εκεί και πέρα, εννοείται ότι αν βρεθεί (εφικτή οικονομικά) αξιόπιστη επιθετική λύση στον δρόμο του, ειδικά κάτω των 22 ετών, ο Μουρίγιο δεν θα αδιαφορήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ