aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «μπηχτή» Κετσπάγια στη διοίκηση Παντελή για την απόδοση του Ράγιος

Η «μπηχτή» Κετσπάγια στη διοίκηση Παντελή για την απόδοση του Ράγιος

Όταν δίνεται βήμα στον Τιμούρ Κετσπάγια τα λεγόμενα του πάντα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κάθε μέρα να μιλά δημόσια ο Γεωργιανός για ποδόσφαιρο κάτι θα έχει να πει. Δεν φοβάται να πει την γνώμη του για οποιοδήποτε θέμα και ας αφήνει κάποιους εκτεθειμένους. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο τεχνικός της «Κυρίας» ερωτήθηκε για την «αναγέννηση» του Ρούβεν Ράγιος και η απάντησή του άφησε εκτεθειμένη την προηγούμενη διοίκηση της «Κυρίας».

«Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Το πρόβλημα δεν ήταν με τον Ράγιος. Για να ζητήσουμε κάποια πράγματα από τους ποδοσφαιριστές, θα πρέπει είμαστε και εμείς σωστοί απέναντι τους. Όταν υπήρχαν απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, ήταν μεγάλο πρόβλημα. Για αυτό η κατάσταση στην ομάδα ήταν προβληματική. Εδώ ποδοσφαιριστές, πληρώνονται με εκατομμύρια και δεν μπορούν να πάρουν οι ομάδες αυτό που τους προσφέρουν».

Διαβάστε επίσης: «Άστραψε» ξανά ο Τιμούρ: «Μας είπαν τις ίδιες δικαιολογίες»

O Tιμούρ Κετσπάγια δήλωσε την αντίθεσή του για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές που πήραν την κυπριακή υπηκοότητα και αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα λογίζονται ως ξένοι στις ομάδες, ενώ σε διαπίστωση πως τα λεγόμενά του για τις εγκαταστάσεις του Τσιρείου και του «Τάσος Μάρκου» απέδωσαν «καρπούς», καθώς έγιναν βελτιωτικά έργα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λεμεσού και στον χλοοτάπητα του σταδίου στο Παραλίμνι, είπε: «Δεν ζητάω από κανένα, να μου φτιάξει το σπίτι μου. Ποτέ δεν ζήτησα να κάνουν κάτι για τον εαυτό μου. Ζητάω να φτιαχτεί και να πάρει αυτό που αξίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν χάσουμε τη δυνατότητα τώρα, θα είναι αργά μετά. Αυτοί που έχουν τη δυνατότητα, να το κάνουν για να έχουμε καλύτερα γήπεδο».

Διαβάστε επίσης: Έδωσαν ΙΒΑΝ στον Αθλητικό Δικαστή οι «Μαχητές»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ