aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μπαρτσελόνα ήταν επιβλητική από τα πρώτα λεπτά και δίχως να συναντήσει δυσκολίες συνέτριψε την Μακάμπι Τελ Αβίβ (89-67), σε μια αναμέτρηση με ξεχωριστό χαρακτήρα για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Η Μπαρτσελόνα πάτησε… γκάζι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και χωρίς να δυσκολευτεί έφτασε σε άνετη νίκη επικρατώντας με το εμφατικό . Οι παίκτες του Σίτο Αλόνσο έδειξαν τις διαθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν και κατάφεραν να πάρουν διψήφιο προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου (22-11). Η κατάσταση έγινε όλο και καλύτερη, για τους γηπεδούχους, με την Μακάμπι να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των Καταλανών.

Κάπως έτσι η διαφορά αυξήθηκε, με την Μπαρτσελόνα να ανεβάζει πάνω από τους 20 πόντους τη διαφορά (44-24 στο ημίχρονο, 66-44 στο 30′). Τα πράγματα είχαν ξεκαθαρίσει από νωρίς στην Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελόνα να συνεχίζει με.. φόρα, μετά τη νίκη κόντρα στην Βαλένθια και να παίρνει μια πολύ άνετη νίκη με 89-67.

Το δίδυμο Πέτερι Κόπονεν και Ρακίμ Σάντερς έκανε… θραύση για την Μπαρτσελόνα, με τον Φινλανδό γκαρντ να έχει 20 πόντους, ενώ ο Σάντερς πρόσθεσε 18. Από πλευράς Μακάμπι Τελ Αβίβ ο μοναδικός που ξεχώρισε ήταν ο ΝτεΆντρε Κέιν, που μέτρησε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ, με την «ομάδα του λαού» να μην παρουσιάζει καθόλου καλή εικόνα.

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 44-24, 66-44, 89-67

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ