aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μπαρτσελόνα ανακοινώνει τον Μπεγερίν

Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει τον Μπεγερίν

Ο Εκτορ Μπεγερίν μπορεί μόλις πρόσφατα να υπέγραψε νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας με την Άρσεναλ, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του το καλοκαίρι. Ο Ισπανός αμυντικός εντάχθηκε στο δυναμικό των «κανονιέρηδων» το 2011 και κατάφερε να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Τον Ιούλιο του 2015 επέκτεινε για πρώτη φορά τη συνεργασία του με τους Λονδρέζους, ωστόσο, τελευταία ακούστηκε έντονα ότι υπάρχει συμφωνία για να επιστρέψει στην προηγούμενη ομάδα του, την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα παράγοντας της «Μπάρτσα» βρέθηκε στο Λονδίνο τις τελευταίες εβδομάδες, για να μιλήσει με τον ίδιο τον Μπεγερίν. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ ανακοινωθεί από την ομάδα της Βαρκελόνης.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ είναι στο «στόχαστρο» της ομάδας της Καταλονίας για να καλύψει το κενό που έχει αφήσει από το περασμένο καλοκαίρι στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα o Nτάνι Άλβες. Μάλιστα ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως ο Μπεγερίν θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ως νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα. Το κόστος της μετακίνησης του από την Αρσεναλ θα φθάσει τα 25 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ