aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μπάρσα απαντά στις... φαρμακερές ατάκες του Μαραντόνα για τον Μέσι!

Η Μπάρσα απαντά στις… φαρμακερές ατάκες του Μαραντόνα για τον Μέσι!

Η Μπαρσελόνα πήρε σκυτάλη και απάντησε στον Μαραντόνα, τονίζοντας πως ο Μέσι είναι ο κορυφαίος του πλανήτη και ο ιδανικός αρχηγός για την ομάδα. Τέλος στα σενάρια περί ανανέωσης…

«Είναι σκληρό για εμένα αλλά είναι περιττό να προσπαθείς να κάνεις ηγέτη κάποιον που πηγαίνει 20 φορές στην τουαλέτα πριν έναν αγώνα. Είναι ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Και ο Μέσι που παίζει στην Αργεντινή», τόνισε ο Μαραντόνα για τον Μέσι προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Τρεις μέρες έπειτα τις… φαρμακερές ατάκες του Ντιέγκο, η σκυτάλη πέρασε στα χέρια της Μπαρτσελόνα «Δε χρειάζεται να κάνουμε κάποιο σχόλιο σχετικά με τα λόγια του Μαραντόνα για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Εμείς πάντα υποστηρίζουμε τον Μέσι, έναν παίκτη παράδειγμα εντός κι εκτός γηπέδου. Ο Μέσι αισθάνεται πολύ άνετα με το ρόλο του αρχηγού, δείτε τον στο γήπεδο» τόνισε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ομάδας, Γιόζεπ Βίβες.

Πριν λίγες ημέρες είχαν φουντώσει τα σενάρια περί πρόωρης ανανέωσης συμβολαίου του Μέσι, κάτι πάντως που διαψεύστηκε από επίσημα χείλη «Ούτε η ομάδα, ούτε ο εκπρόσωπος του Μέσι γνωρίζει κάτι για μια πρόταση ανανέωσης. Η τελευταία κίνηση κάλυπτε και τις δυο πλευρές. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή».

Ο Βιβες σχολίασε και την είδηση πως η Σίτι κινήθηκε για την απόκτηση του Μέσι τριπλασιάζοντας τις αποδοχές του «Η Μπαρτσελόνα δεν ξέρει κάτι. Το πιο σημαντικό είναι πως ο Μέσι είναι εδώ. Ο Λίο αγαπά το σύλλογο, τους ανθρώπους του, την πόλη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ