aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ μπάλα στον Μπένσοπ, ενδιαφέρει ο Γίγκαλ Μπέκερ

Η μπάλα στον Μπένσοπ, ενδιαφέρει ο Γίγκαλ Μπέκερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι όποιες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΑΕΛ και την πλευρά του Μπένσοπ ήταν να γίνουν έγιναν. Ο διεθνής με το Κουρασάο (στις 3 τα ξημερώματα η Εθνική του είχε αγώνα με τη Γουατεμάλα) γνωρίζει τα δεδομένα, τι προσφέρει οριστικά ο σύλλογος της Λεμεσού, και η μπάλα είναι στα πόδια του. Ο ποδοσφαιριστής διαμήνυσε πως επιθυμεί να παραμείνει στην Κύπρο και να συνεχίσει στην ΑΕΛ και ζήτησε λίγο χρόνο μέχρι να απαντήσει. Αυτό αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας, αφού περάσουν κάποιες ώρες από το τέλος του αγώνα με την Εθνική του.

Οι γαλαζοκίτρινοι, που έδειξαν διάθεση να περιμένουν τον Μπένσοπ, εάν δεν λάβουν σήμερα απάντηση θα στρέψουν την προσοχή τους σε εναλλακτικές λύσεις. Ο Κέρκεζ έθεσε ως προτεραιότητα τον 31χρονο επιθετικό, συγκαταλέγοντας στα θετικά το γεγονός ότι τους τελευταίους 18 μήνες αγωνιζόταν στον Απόλλωνα. Γνωρίζει την ΑΕΛ, την κυπριακή πραγματικότητα και θα είναι σε θέση να ενσωματωθεί άμεσα.

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ως δανεικός ο Πρόσεκ, με επακόλουθο να «ελευθερωθεί» θέση στον Κατάλογο Α’, στη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν οι επιλογές των Βοζίνια και Κεραυνού. Γι’ αυτό και στην ΑΕΛ υπάρχει πρόθεση για απόκτηση νεαρού τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β. Μια περίπτωση που απασχολεί, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο 21χρονος Ισραηλινός Γίγκαλ Μπέκερ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Στην ΑΕΛ βρίσκονται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός πλάνου και διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή και να τερματιστεί η συνεργασία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ