aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μπάγερν δεν θέλει να αφήσει Λεβαντόφσκι και Αλάμπα να παίξουν με τις Εθνικές τους

Η Μπάγερν δεν θέλει να αφήσει Λεβαντόφσκι και Αλάμπα να παίξουν με τις Εθνικές τους

Η Μπάγερν Μονάχου δεν σκοπεύει να αφήσει τους διεθνείς αστέρες της Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Νταβίντ Αλάμπα να αγωνιστούν στους αγώνες Αγγλία-Πολωνία και Σκωτία-Αυστρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, που θα πραγματοποιηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο στο τέλος Μαρτίου, λόγω της βρετανικής μετάλλαξης της Covid-19, όπως άφησε να εννοηθεί ο προπονητής της Χάνσι Φλικ την Τρίτη (16/03).

«Δεν θέλουμε να πάρουμε το παραμικρό ρίσκο. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας, με την επιστροφή τους στη Μπάγερν να ξεκινήσουν αμέσως προπονήσεις και να μπουν αμέσως στο ρυθμό των αγώνων. Απ’ αυτό θα εξαρτηθεί η απόφασή μας» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αν ένας παίκτης πρέπει να μπει σε καραντίνα με την επιστροφή του, τότε το κλαμπ έχει την εξουσιοδότηση να μην του επιτρέψει να μην φύγει», προσθέτοντας πάντως πως «…ακόμη δεν έχει παρθεί καμία τελική απόφαση επ’ αυτού».

Η Αυστρία θα αντιμετωπίσει την Σκωτία στη Γλασκώβη στις 25 Μαρτίου και η Πολωνία θα αγωνιστεί εναντίον της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» στις 31 του μηνός. Εάν ο Λεβαντόφσκι ή ο Αλάμπα αγωνιστούν στο Ηνωμένο Βασίλειου, θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους στη Βαυαρία, λόγω των πολύ αυστηρών ταξιδιωτικών πρωτοκόλλων που εφαρμόζει η Γερμανία, ιδίως για τις χώρες όπου υπάρχει η μετάλλαξη της Covid-19.

Αυτή η εξέλιξη θα τους άφηνε εκτός απ’ το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Bundesliga με τη 2η Λειψία, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου, κάτι που βεβαίως δεν θέλουν καν να… σκέφτονται στο Μόναχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ