aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αξιέπαινη πράξη του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ: Παρέδωσε πορτοφόλι στις Αρχές

Η αξιέπαινη πράξη του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ: Παρέδωσε πορτοφόλι στις Αρχές

Δύο νεαροί εντόπισαν πορτοφόλι στην Λεμεσό το οποίο και παρέδωσαν στις Αρχές, με την Αστυνομία να ενημερώνει για το εν λόγω περιστατικό και να συγχαίρει τα δύο παιδιά. Μάλιστα, η ακαδημία της ΑΕΛ αναδημοσίευσε την δημοσίευση καθώς ο ένας εκ των δύο νεαρών, είναι ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων.

Η ανάρτηση της ΑΕΛ: «Συγχαρητήρια στο νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας μας Θέμη Θεμιστοκλέους για την τιμιότητα και ευσυνειδησία του!»

Η δημοσίευση της Αστυνομίας: «Αξιέπαινη πράξη δύο νεαρών. Εντόπισαν και παρέδωσαν στην Αστυνομία πορτοφόλι στο οποίο υπήρχαν €1,500.

Δύο νεαρά πρόσωπα ηλικίας 17 και 18 ετών, εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες σε χώρο στάθμευσης εκκλησίας στην επαρχία Λεμεσού ένα γυναικείο πορτοφόλι.

Οι δύο νεαροί παρέλαβαν το εν λόγω πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €1,500, πέντε πιστωτικές κάρτες και τρείς ταυτότητες και το παρέδωσαν στον Αστυνομικό Σταθμό Λάνιας.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε η 52χρονη κάτοχος του πορτοφολιού, η οποία και κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό όπου και παρέλαβε την ιδιοκτησία της.

Η Αστυνομία συγχαίρει τους δύο νεαρούς για την πράξη τους, την τιμιότητα και ευσυνειδησία τους, η οποία τιμά τόσο τους ίδιους, όσο και την οικογένεια τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ