aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ… αύρα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το πρωτόγνωρο για τον Γκαλίτσιο

Η… αύρα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το πρωτόγνωρο για τον Γκαλίτσιο

Κατενθουσιασμένος από τη νίκη επί του Απόλλωνα (3-1) αλλά και τη γενικότερη εμφάνιση της Ανόρθωσης εμφανίστηκε σε ραδιοφωνίκες του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο Ελλαδίτης μπακ στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, την… αύρα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και «έσταξε μέλι» για τον Ράγιος τονίζοντας πως η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη.

Για το ντέρμπι: «Η αλήθεια το περιμέναμε. Ήμασταν προσηλωμένοι για τη νίκη και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι γεγονός πως σε ένα παιχνίδι και ιδιαίτερα ένα ντέρμπι, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο οι μονομαχίες και οι δεύτερες μπαλιές που είπε και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Με τον κόσμο μας δεν δώσαμε δικαιώματα στην αντίπαλη ομάδα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι».

Για τον Ράγιος: «Η αξία του Ρούβεν είναι αδιαμφισβήτητη. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και βοηθά πολύ την ομάδα. Όλες οι μπάλες περνάνε από τα πόδια του και είναι σημαντικό για την ομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά».

Για την προετοιμασία: «Είναι σημαντικό να υπάρχει η ομοιογένεια. Ήμασταν από την αρχή μαζί και δώσαμε πολλά φιλικά παιχνίδια για να βοηθήσουμε την ομάδα να βρει την ομοιογένεια της. Είναι σημαντικό αν και είμαστε πολύ νέοι ποδοσφαιριστές ότι ήμασταν από την αρχή μαζί».

Για το αν είναι διαφορετικός ο Κετσπάγια: «Είναι ακριβώς το ίδιο. Το ίδιο απαιτητικός σε κάθε προπόνηση, για μένα είναι πολύ καλό αυτό για ένα προπονητή το να έχει στόχους».

Για τις αναβολές: «Είναι πρωτόγνωρο, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα τα φιλικά παιχνίδια βοηθούν. Ελπίζω να σταματήσουν οι διακοπές γιατί είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα να βρει τον ρυθμό της».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Είναι άλλο ένα ντέρμπι και ευελπιστώ ότι με την βοήθεια του κόσμου στην έδρα μας θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο και το κλίμα μετά τη νίκη: «Με τη βοήθεια του κόσμου και το γήπεδο έχει μία περίεργη αύρα, είναι αυτό που είπα και χθες».

Για τον λόγο που ήρθε στην Ανόρθωση: «Όσα περνούσαν τα χρόνια πίστευα ότι δεν ήταν γραφτό να έρθω εδώ, αλλά η μοίρα το έφερε έτσι. Με το που μου μίλησα με τον Τιμούρ όλα πήραν τον δρόμο τους».

Για το που μπορεί να φτάσει αυτή η Ανόρθωση: «Είναι νωρίς, η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το πρωτάθλημα, όλοι δουλεύουμε γι’ αυτό το σκοπό».

Για το αν έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στην Ελλάδα και η γνώμη του για την Εθνική Ελλάδας: «Όλοι την αγαπάμε. Είναι μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της ομάδας, ελπίζω να ανακάμψει σύντομα και να έχει επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ