aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ατυχία, του χτύπησε πάλι την πόρτα

Η ατυχία, του χτύπησε πάλι την πόρτα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η κακοδαιμονία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Μάριο Αντωνιάδη, ο οποίος στην αρχή της σεζόν αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε για μερικές εβδομάδες εκτός δράσης και τώρα που επέστρεψε, ήρθε ένας νέος τραυματισμός, πολύ πιο σοβαρός, για να τον καθηλώσει. Ο διεθνής αριστερός μπακ τραυματίστηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν ήταν καθόλου καλά.

«Οι ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε κατέδειξαν σοβαρή θλάση στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά και προβλέπεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΕΚ. Κανείς για την ώρα δεν μπορεί να προσδιορίσει πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά, μιας και είναι ύπουλος τραυματισμός και θα πρέπει οι γιατροί να τον παρακολουθούν συχνά.

Ο ίδιος θα χρειαστεί να κάνει αρκετή υπομονή μέχρι να επιστρέψει ξανά στη διάθεση του προπονητή Αντόνι Ιραόλα. Όπως εκτιμούν οι γιατροί, ο Αντωνιάδης δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά εντός του 2018 και αυτό είναι δυσάρεστο για τον Βάσκο προπονητή, ο οποίος όμως είδε στην αρχή της σεζόν τον Θωμά Ιωάννου να κάνει εξαιρετικά παιχνίδια, ενώ και ο Τρουγιόλς ώς αριστερός μπακ ήταν σταθερότατος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ενόψει Νέας Σαλαμίνας είναι εκτός πλάνου ο επίσης τραυματίας Λαμπάν και ο τιμωρημένος Γιάννου. Από εκεί και πέρα, όλοι οι διεθνείς έχουν επιστρέψει και η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της. Για το ματς με τους ερυθρόλευκους, ο Ιραόλα είναι πιθανό να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς ακολουθεί το ματς με τη Ζυρίχη στο ΓΣΠ. Αν γίνουν αλλαγές δεν θα είναι πάρα πολλές, όμως υπάρχουν παίκτες που διεκδικούν θέση όπως οι Καταλά, Ιωάννου, Ασούμπρε, Τομάς και Τολεμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ