aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ατυχία κτυπάει αλύπητα

Η ατυχία κτυπάει αλύπητα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην αμυντική γραμμή φαίνεται πως η ατυχία με τους τραυματισμούς κτύπησε αλύπητα τον Απόλλωνα. Από την αρχή της σεζόν οι κυανόλευκοι μετρούν απώλειες. Πρώτα ήταν ο Αγγελής Αγγελή, μετά ο Ντουντού Παραΐμπα και ακολούθησαν στη συνέχεια οι τραυματισμοί των Νούνο Λόπες, Μάριου Στυλιανού, Γιώργου Βασιλείου και τώρα του Βαλεντάν Ρομπέρζ, ενώ ο Αγγελή έχει υποστεί υποτροπή.

Ο μοναδικός που συνέχιζε απτόητος, χωρίς διακοπή, είναι ο τερματοφύλακας Μπρούνο Βάλε, ο οποίος παραπέμφθηκε στον αθλητικό δικαστή για τα όσα έγιναν στον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Κάπου εδώ ίσως να κρύβεται και το γεγονός πως στις ατυχίες της λεμεσιανής ομάδας μέτρησαν και οι συχνές αλλαγές στη σύνθεση της αμυντικής γραμμής.

Δεν είναι τυχαίο πως σε δεκατρείς αγώνες πρωταθλήματος δέχθηκε 11 τέρματα, τα περισσότερα από τις άλλες τρεις ομάδες που προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα. Το θέμα με την αμυντική συμπεριφορά είναι τεράστιο και ο προπονητής των κυανόλευκων καλείται να βρει έγκαιρα τις λύσεις, για να μη χαθούν άλλοι βαθμοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ