aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Αταλάντα τα περισσότερα έσοδα, μείον 400 εκατ. ευρώ η Ίντερ!

Η Αταλάντα τα περισσότερα έσοδα, μείον 400 εκατ. ευρώ η Ίντερ!

Η Αταλάντα αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Το ποδόσφαιρο που παίζει είναι ελκυστικό, έχει ξεφύγει από την ιταλική νοοτροπία και παίζει φουλ επιθετικά, ενώ είναι η ομάδα με τις καλύτερες ακαδημίες στη Serie A και με ένα πρότζεκτ που διαρκώς εξελίσσεται.

Την τελευταία πενταετία, η Αταλάντα είναι η ομάδα με τα περισσότερα έσοδα στην Serie A. Συγκεκριμένα είναι κερδισμένη κατά 133 εκατ. ευρώ, αφού έχει ξοδέψει 241 εκατ. ευρώ και έχει βάλει στα ταμεία της από μεταγραφές 374 εκατ. ευρώ!

Ακολουθεί η Σαμπντόρια με κέρδη 76 εκατ. ευρώ, η Τζένοα με 75 εκατ. ευρώ, η Ουντινέζε με 59 εκατ. ευρώ και η πεντάδα κλείνει με την Βερόνα (50 εκατ. ευρώ).

Από την άλλη μεριά, η Ίντερ είναι αυτή με τη μεγαλύτερη ζημιά αφού έχει μπει… μέσα κατά 386 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, έχει δώσει 664 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και έχει λάβει μόλις 278 εκατ. ευρώ! Από πάνω της οι Μίλαν με -311 εκατ. ευρώ, Γιουβέντους με -249 εκατ. ευρώ, η Νάπολι με -168 εκατ. ευρώ και η Πάρμα με -158 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ