aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Αστυνομία έδωσε έγκριση για απονομή τίτλου στο Άνφιλντ

Η Αστυνομία έδωσε έγκριση για απονομή τίτλου στο Άνφιλντ

Στη Λίβερπουλ έχει δοθεί το «πράσινο φως» από την Αστυνομία, για να σφραγίσει τον πρώτο της τίτλο πρωταθλήματος μετά 30 χρόνια στο «Ανφιλντ» και όχι μακριά από το σπίτι της. Οι «Reds» χρειάζονται έξι βαθμούς για να σφραγίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα από το 1990, και η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ έδωσε το «ok» για την απονομή του τίτλου στο γήπεδο τους, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στις 24 Ιουνίου.

Οι αγώνες της Λίβερπουλ εναντίον της Έβερτον και της Μάντσεστερ Σίτι και οι δύο εκτός έδρας, είναι οι μόνοι οι οποίοι ενδέχονται να χρειαστεί να διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα, υπό την επίβλεψη αστυνομικών δυνάμεων και τοπικών αρχών.

Μια απόφαση για το πού θα διεξαχθεί ο αγώνας αναμένεται τη Δευτέρα (08/06) όταν η συμβουλευτική ομάδα ασφαλείας του Δημοτικού Συμβουλίου του Λίβερπουλ συνεδριάσει για να αποφασίσει εάν το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί στο «Γκούντισον Πάρκ» όπως έχει προγραμματιστεί ή πρέπει να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος.

Έτσι, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ περιμένουν την τελική απόφαση τόσο της διοργανώτριας αρχής όσο και της Αστυνομίας, για να δουν αν θα μπορέσει η ομάδα να σηκώσει την κούπα στο τελευταίο εντός έδρας ματς της, με την Κρίσταλ Πάλας στο «Ανφιλντ» και όχι στην τελευταία αγωνιστική με την Μάντσεστερ Σίτι μακριά από το σπίτι της…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ