aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αστυνομία απορρίπτει τις καταγγελίες της Νέας Σαλαμίνας

Η αστυνομία απορρίπτει τις καταγγελίες της Νέας Σαλαμίνας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», και κλήθηκε να απαντήσει στις καταγγελίες από πλευράς Νέας Σαλαμίνας σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: «Η αστυνομία είναι αντικειμενική και δεν προάγει την βία. Στον συγκεκριμένο αγώνα, δεν υπήρχαν εκεί μικρά παιδιά. Ήταν 30-35 οργανωμένοι οπαδοί. Έχω ακούσει τον κύριο Λάζο και μετά λύπης μου κάποια πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας αντί με αυτοκίνητα ήρθαν με πούλμαν κάτι που δεν είχε συμφωνηθεί. Όταν κατέβηκαν οι οπαδοί για τον έλεγχο, αυτοί αντέδρασαν, έβριζαν και η αστυνομία δεν ανταπέδωσε τις βρισιές. Έγινε και μια σύλληψη 23χρονου, για την οποία δεν έγινε αναφορά από τη Νέα Σαλαμίνα. Έχει δοθεί εντολή από το δικαστήριο για αποκλεισμού του από το γήπεδο».

Και συνέχισε: «Έχω μιλήσει με τους αξιωματικούς. Από την στιγμή που έχει θέσει αυτούς τους ισχυρισμούς η Νέα Σαλαμίνα, θεωρώ ότι πρέπει να το καταγγείλει άμεσα, εγώ απαντώ σύμφωνα με τα όσα ξέρω. Η αστυνομία εκτελεί τα καθήκοντα της. Αυτό που λέχθηκε ότι υπήρχαν εσκεμμένες ενέργειες προς τους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας, δεν υφίσταται, το απορρίπτω. Υπάρχει ο σχετικός αριθμός στο κράνος των αστυνομικών και μπορεί να ερευνηθεί το περιστατικό».

Σημείωση: Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ