aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «As» στέλνει τον Φακούντο Γκαρσία στην ΑΕΚ

Η «As» στέλνει τον Φακούντο Γκαρσία στην ΑΕΚ

Δημοσίευμα της «As» αναφέρει ότι ο 18χρονος Αργεντινός άσος Φακούντο Γκαρσία που αγωνίζεται στην ισπανική Λεγκανές είναι κοντά στην μετεγγραφή του στην ΑΕΚ Λάρνακας με την μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Φακούντο είχε προτάσεις για επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Αργεντινής αλλά αυτό απορρίφτηκε τόσο από τον ίδιο όσο και από την ίδια την Λεγκανές.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ισπανική ομάδα ήθελε να δώσει τον νεαρό άσο σε ένα περιβάλλον παρόμοιο με το «χώρο» της Ισπανίας. Ο ποδοσφαιριστής μετά την εκπληκτική προετοιμασία που έκανε με την ομάδα έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στην Ισπανία… Και μάλιστα, αν  δεν είχε το πρόβλημα με την ιθαγένεια του ίσως να μην έφευγε από το σύλλογο της Λεγκανές.

Οι «Πεπινέρος» επέλεξαν την ΑΕΚ Λάρνακας γιατί όπως αναφέρεται θεωρούν την Κύπρο ως μια χώρα που το ποδόσφαιρο της αναπτύσσεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ