aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αρνητική παράδοση και η «τεσσάρα»

Η αρνητική παράδοση και η «τεσσάρα»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το ξεκίνημα της Νέας Σαλαμίνας στο φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν το αναμενόμενο. Ιδιαίτερα η τελευταία ήττα στο Δασάκι από τον Εθνικό έφερε προβληματισμό, με τους ερυθρόλευκους σε τέσσερις αγώνες να μετρούν μόλις 3 βαθμούς. Ενώπιόν τους βρίσκεται το δύσκολο ματς με την ΑΕΛ, αύριο στο «Αμμόχωστος», στο οποίο θα θελήσουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Παράλληλα με τον βαθμό δυσκολίας που έχει ο αυριανός αγώνας, η Νέα Σαλαμίνα έχει σε βάρος της και την παράδοση. Την τελευταία πενταετία με αντίπαλο την ΑΕΛ στο στάδιο «Αμμόχωστος» πανηγύρισε μόλις μια φορά, πέρσι στο πλαίσιο της Α’ Φάσης. Μάλιστα επιβλήθηκε με το ευρύ 4-1, αποτέλεσμα που θα έχει ως φάρο στην αυριανή αναμέτρηση. Δέχθηκε πέντε ήττες και ένας ματς τελείωσε ισόπαλο.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επανέλθουν στις επιτυχίες και δεν δείχνουν διάθεση να αφήσουν τα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν αλλά και την παράδοση να τους επηρεάσουν. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και αφού παρουσιαστούν με καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν σε επιτυχία.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα. Ο Πουρσαϊτίδης υπολογίζει στους Τισντέλ και Ελουντού, που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Αμφίβολος είναι ο Σαν Ρομάν, δεν υπολογίζεται και πάλι ο Φουστάρ.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ (ΣΤΟ «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ»)

2014-15: 0-2, 1-1

2015-16: 1-2

2016-17: 1-3

2017-18: 0-3

2018-19: 4-1, 0-2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ