aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αποστολή και το πρόγραμμα της ΑΕΚ

Η αποστολή και το πρόγραμμα της ΑΕΚ

Με το 5-0 στις αποσκευές της η αποστολή της ΑΕΚ μπήκε στο αεροπλάνο τα ξημερώματα με προορισμό τον Φάρο της Πορτογαλίας, όπου θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση της στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με δεύτερη νίκη επί της Λίνκολν. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει κανένα περιθώριο ελπίδας στην ομάδα του Γιβραλτάρ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του Ιδιάκεθ θα παρουσιαστούν αδιάφοροι ή χαλαροί.

Στόχος είναι η δεύτερη επιτυχία που θα φέρει και περισσότερους βαθμούς. Η αποστολή αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 4:00 τα ξημερώματα, ακολούθως θα μείνει μερικές ώρες στη Βαρκελώνη και λίγο μετά το μεσημέρι θα βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση το απόγευμα.

Αύριο η ΑΕΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο «Αλγκάρβε» με την προπόνηση να είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Μία ώρα νωρίτερα, στις 18:00 δηλαδή, ο Ιδιάκεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Η επιστροφή της ΑΕΚ στην Κύπρο υπολογίζεται για το βράδυ της Παρασκευής. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 20 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Χουάν Πάμπλο, Aντώνη Γιωργαλλίδη, Ιωακείμ Τούμπα, Κάρλες Σόρια, Χουάν Τρουγιόλς, Νταβίντ Καταλά, Μάριο Αντωνιάδη, Έλβιρ Μαλόκου, Ιβάν Τρισκόφσκι, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, Χόρχε Λαρένα, Νέστορα Mυτίδη, Βίνσεντ Λαμπάν, Τζοάν Τομάς, Βλάδιμιρ Μπόλιεβιτς, Ονησίφορο Ρουσιά, Φλοριάν Τολεμές, Έκτορ Χέφελ, Τέτε και Κωνσταντίνο Kωνσταντίνου.

Αρκετοί είναι επίσης οι ποδοσφαιριστές που έμειναν Κύπρο για διάφορους λόγους. Όσοι λοιπόν δεν ταξίδεψαν με την αποστολή για την Πορτογαλία θα ακολουθήσουν ξεχωριστό πρόγραμμα προπόνησης. Πρόκειται για τους Νάτσο Κάσες, Ραφαήλ Αναστασίου, Ράντοβαν Πάνκοφ, Χουάν Ορτίθ, Θωμά Ιωάννου, Ντάνιελ Μοϊσόφ, Νικόλα Εγγλέζου, Άντερ Μουρίγιο, Χαβιέρ Γαρίδο και Ακοράν Ρέγιες.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και παρά το ευρύ σκορ του πρώτου αγώνα ο Ιδιάκεθ δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και τα ματς στην Ευρώπη είναι συνεχόμενα και δεν θέλει να κάνει από τώρα μαζεμένες αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ