aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αποκρυπτογράφηση του νέου πορτιέρε της Ανόρθωσης

Η αποκρυπτογράφηση του νέου πορτιέρε της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση προ ημερών ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα Μάριο Φελγκέιρας. Ο Πορτογάλος θα έχει την πιο σημαντική ευθύνη στην φετινή Ανόρθωση γιατί θα αντικαταστήσει τον Αριέλ Αρούς ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας άρχισε την καριέρα του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στην συνέχεια έπαιξε στις Πορτομινένσε, Μπράγκα, Σετούμπαλ, Ριο Άβε, Μπρασόφ (ρουμάνικη), Κλούζ (ρουμάνικη), Κόνιασπορ (τούρκικη) και Πάκος Φερέιρα.

Διαβάστε επίσης: Η «ακτινογραφία» του Ταβάρες, μέσω Football Manager

Η ιστοσελίδα μας ανέτρεξε ξανά στο ηλεκτρονικό παιχνίδι του Football Manager (όπως το συνηθίζει τον τελευταίο καιρό) για να βρει μερικά στοιχεία για το νέο πορτιέρε της «Κυρίας». Σύμφωνα με το παιχνίδι λοιπόν, ο Πορτογάλος πορτιέρο είναι δεξιοπόδαρος με ύψος 1.82μ. Στα θετικά του στοιχεία συγκαταλέγονται κυρίως τα αντανακλαστικά του, η επικοινωνία με τους συμπαίκτες το, η τοποθέτηση του και η αποφασιστικότητα του.

Διαβάστε επίσης: Πώς αξιολογεί το Football Μanager Κάζου και Νατέλ

Ωστόσο, υστερεί σε κάποια συγκεκριμένα δεδομένα τα όποια θεωρούνται αρκετά σημαντικά για ένα τερματοφύλακα. Ο Φελγκέιρας σύμφωνα πάντα με τα κριτήρια του παιχνιδιού είναι αργός, δεν έχει φυσικό ταλέντο ενώ δεν δείχνει σημάδια εργατικότητας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έβαλε στο κόλπο και τον Μαμούκα

Επίσης μεγάλο μειονέκτημα είναι και το γεγονός ότι δυσκολεύεται αρκετά με την μπάλα στα πόδια. Ένα στοιχείο το οποίο χρειάζονται οι σύγχρονοι τερματοφύλακες, αφού πλέον οι «μεγάλες» ομάδες, αρχίζουν τις επιθέσεις τους από τον πορτιέρο. Φυσικά όλα αυτά είναι τα κριτήρια τα οποία ξεχωρίζει το παιχνίδι του Football Manager και δεν σημαίνει ότι θα βγουν 100% αληθινά.

Δείτε τα πλήρης στοιχεία του μέσω του Football Manager:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ