aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ αποκαρδιωτική εμφάνιση, ο έξαλλος Στρέπελ και η… αναζητούμενη βελτίωση

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση, ο έξαλλος Στρέπελ και η… αναζητούμενη βελτίωση

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Είναι από τα παιχνίδια που οι φίλοι της Ανόρθωσης αναφωνούν «πάλι καλά να λέμε». Η ισοπαλία κόντρα στην ΕΝΠ (1-1) αποτέλεσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου, ενώ η εικόνα της ομάδας ήταν τουλάχιστον αποκαρδιωτική.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έγινε, ο Στρέπελ είχε τον -απαραίτητο- επιπλέον χρόνο να δουλέψει με τους νέους του ποδοσφαιριστές (σ.σ. λόγω της διακοπής), ωστόσο ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει… θαύματα σε μόλις εννέα μέρες (σ.σ. πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στις 11/10). Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άμοιροι ευθυνών αφού σε κανένα σημείο του αγώνα με την ΕΝΠ δεν έδειξαν πείσμα, θέληση, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, στοιχεία τουλάχιστον απαραίτητα για τη νέα… πολυπόθητη αρχή.

Διαβάστε επίσης: Έσωσε την παρτίδα η Ανόρθωση, φωνάζουν οι Παραλιμνίτες (pics)

Οι γραμμές για άλλο ένα ματς έδειχναν ασύνδετες, οι λανθασμένες μεταβιβάσεις ήταν περισσότερες από τις σωστές, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα ήταν και η μέτρια απόδοση των πλείστων ποδοσφαιριστών. Δεν θέλουμε να ονοματίσουμε, ούτε να «στοχοποιήσουμε» από τώρα τους παίχτες των κυανόλευκων, ωστόσο ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στο πρώτο μέρος η ομάδα της Αμμοχώστου δεν κατέγραψε ευκαιρίες όχι μόνο στον στόχο, αλλά ούτε και γενικότερα. Επίσης, η πρώτη φάση του αγώνα ήταν και το γκολ του Ντούρις στο 74’ (!), ο οποίος δεν έκανε αισθητή την παρουσία του μέχρι εκείνο το σημείο αφού έμοιαζε… αποκομμένος από τους συμπαίχτες του.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση της Ανόρθωσης στο fair play και η «όχι και τόσο καλή φιλοξενία»

Τέλος, ο τηλεοπτικός φακός της Cytavision «συνέλαβε» σε αρκετά σημεία του αγώνα τον Ολλανδό τεχνικό να… ωρύεται και να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του σε έντονο ύφος. Φαίνεται πως ο Στρέπελ δεν θα… ανεχτεί τέτοιες εμφανίσεις και προσπάθησε να… αφυπνίσει τους παίχτες του ενόψει και της συνέχειας. Ο χρόνος προφανώς και είναι απαραίτητος ώστε να επέλθει η βελτίωση, όμως αυτό θα πρέπει να γίνει… χθες πριν να είναι πολύ αργά. Εξάλλου τα επόμενα τρία παιχνίδι της Ανόρθωσης απέναντι σε ΑΕΚ, Απόλλων και Νέα Σαλαμίνα, είναι υψηλού… κινδύνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ