aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απόφαση της FIFA στην προσφυγή της Α. Βαλεάρες κατά ΑΕΛ και Χουράδο

Η απόφαση της FIFA στην προσφυγή της Α. Βαλεάρες κατά ΑΕΛ και Χουράδο

Αρχές του καλοκαιριού η τέως ομάδα του Ρουβέν Χουράδο, Ατλέτικο Βαλεάρες, προσέφυγε νομικά ενάντια στην ΑΕΛ μέσω της FIFA υποστηρίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει προσύμφωνο με την εν λόγω ομάδα, όταν αποφάσιζε να φύγει από την πολωνική Άρκα Γκντίνια.

Η Ατλέτικο Βαλεάρες ζητούσε αποζημίωση τόσο από τον Χουράδο, όσο και από την ΑΕΛ επικαλούμενη τους όρους της συμφωνίας του με την ισπανική ομάδα, ενώ την ίδια στιγμή ο ποδοσφαιριστής κινδύνευε με ποινή αποκλεισμού έως και τέσσερις μήνες. Η FIFA όμως εξέτασε την προσφυγή και δικαίωσε τελικά την ΑΕΛ και τον παίκτη, όπως ανημέρωσε με ανακοίνωσή της η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας.

«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έπειτα από απόφαση της FIFA που κοινοποιήθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους στις 26 Νοεμβρίου 2018, η αξίωση της Ατλέτικο Βαλεάρες κατά του ποδοσφαιριστή μας Ρουβέν Χουράδο και της ομάδας μας, κρίθηκε ως μη αποδέκτη και απορρίφθηκε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ