aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ απόφαση ανήκει στον προπονητή

Η απόφαση ανήκει στον προπονητή

Σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης και με το πέρας της σημερινής τελευταίας προπόνησης της Νέας Σαλαμίνας θα αποφασιστεί εάν θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς κόντρα στον Εθνικό. Εναπόκειται καθαρά και μόνο στην κρίση του Λιάσου Λουκά εάν θα ρίξει τον δεξιοπόδαρο αμυντικό στο παιχνίδι από την αρχή ή θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Απ’ εκεί και πέρα, αμφίβολος εξακολουθεί να παραμένει ο Έλιο Ρόκε και οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή των ερυθρόλευκων δεν είναι με το μέρος του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αγκολέζος ακραίος επιθετικός δεν είναι 100% έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους, ο οποίος ετοιμάζει πλάνο νίκης. Μεγάλο όπλο των Αμμοχωστιανών στο αυριανό παιχνίδι θα είναι ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ